![]() |
Odp: Schronisko Górskie by BJORK
Ośrodek bardzo ładne się prezentuje, bungalow jest super, bardzo podoba mi się kuchnia taka wiejska, salon, łazienka i sypialnia są boskie. Ocena: 10/10.
|
suuuper domek!!! naprawde 9/10 !!!
Ps.czy to jakbym ściągnął działało by na Sims 2 bez dodatków i powiedz jak tak to to jest dom czy parcela?? :D Pozdro! Kurczaczek :D |
Hej.
Kurczaczek - to jest parcela hotelowa. Za czas jakiś pojawi się w dziale download i będzie można ją ściągnąć. Będzie tam napisane, jakie są wymagania. Na pewno potrzeba Podróży, bo bez tego hotele są bez sensu :) Dzięki bardzo za zachwyty i pozdrawiam wszystkich serdecznie... |
Bardzo ładne.
10/10 |
Muszę ci powiedzieć, że twoje schroniska i wakacyjne parcele publiczne bardzo mi przypominają te maxisowe. Budujesz jak ci z Maxisa. :D Nie wiem, czy to dla ciebie komplement, czy nie, bo dla mnie te parcele są obojętne, choć pomysłowe. :P Nie dam oceny liczbowej, bo jakoś nie potrafię jej określić. ;)
|
Desinger - to dla mnie wielki komplement :D Dzięki :)
|
Świetne! 10/10
_______________________ Rock 4ever!! |
Potrafisz zrobic ciekawą kompozycję z obiektów maxisa.
Fajny wystrój- taki wiejski i ciepłe kolory, które bardzo lubię. |
Bardzo fajna kuchnia! Jedyne co mi nie pasuje to kolor pościeli i tapeta(gryzą się jakoś) ale to taki drobny szczegół bo poza tym przepięknie!
|
Mmm, śliczne. Chętnie też bym tam pojechała na wakacje <3 (10/10 ;])
edit: Pytanie co do tworzenia. Bjork moja droga, mam wielką prośbę: powiedz [napisz], co zaznaczyłaś przy budowaniu? Parcela publiczna czy tereny mieszkalne? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:44. |