![]() |
Odp: Ogródek BAZAAR by BJORK
No... Pięknie :)
Ty to masz naprawdę talent, bjork. Jestem tak urzeczona, e nawet nie mam zamiaru się doszukiwać uchybień (i wątpliwe, czy w ogóle są). 10/10 Czekam na kolejne prace :) |
Podoba mi się i to bardzo, ale nie lubię orginalnych ścian basenowych, i najchętniej bym je pomalowała ale to taka mała drobnostka :) 10/10
|
znowu, piękne, cudowne 10/10 oczywiście, może nie mój styl bo nie jest zbyt nowocześnie ale i tak jest extra
|
Na pierwszy rzut oka wszystko0 wydaje się takie... nudne.
Ale po chwili oko wychwytuje liczne zalety tego miejsca. Bjork, przeglądałem wcześniej to forum i chciałbym Cię pochwalić za umiejętność utrzymania jednorodnego stylu w CAŁYM projekcie. Wiele ludzi ma z tym problem. Wszystko utrzymane w ciepłych barwach, nasuwa na myśl spokój przedmieścia, odpoczynek w parku i spacery z rodziną. I rozrywek też nie brakuje... Lecz są też minusy- ogródek trochę sztuczny, niby w stylu francuskim, symetryczny, geometryczny, ale jednak wygląda sztucznie. Nie przypadł mi do gustu. I nie podoba mi się ten basen z roślinami w środku- coś tu nie pasuje, nieprawdaż? Dzięki temu klimatowi moja ocena to 8/10. |
Dzięki Wampiś :) Tak o 5:00 dostać taki miły komentarz :)
Wszystkim dzięki :) Człowiek Renesansu - nawet nie wiedziałam, że "zaprojektowałam - ogórdek w stylu francuskim" ;) Nie znam się na arechitekturze i wszystko robię właściwie intuicyjnie. Ale już teraz wiem, jak wygląda ogród w tym stylu :) Zamiast basenu był staw z początku, ale wtedy miejsce traciło charakter bazarku, a zmieniało się w jakiś niedoskonały park, a takie "sztuczne" oczko wodne lepiej wg mnie pasuje do całości :) Jeszcze raz dzięki. |
Super. Jak będzie w Download, to pobiorę <3
Wszystko mi się podoba (fajny pomyślunek z tym ogródkiem wodnym!) 10/10 ;) |
Dawaj do ściągania. :D
(nic nie powiem bo zaje-banana i mi klawiatura sie zepsuła z wrażenia. XD ) |
Podoba mi się
|
OMG. Świetna parcela!!
Muszę ją mieć w grze, prooszę. :D Ocena: 10/10 |
No to teraz wielka pochwała ! Światła,Światła...widze jasność ^^ Super.Jasne pomieszczenie ,dużo zieleni...to coś czego mi brakowało :)
10/10 Pzdr.ShebuL |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:21. |