![]() |
Odp: "Drewniana nowoczesność" by kubuss
Cytat:
|
Ech Ty zarozumiały padalcze :D
Trza Ci przytrzeć noska :) |
Rewelacja :) Bradzo mi się podoba :)
10/10 |
Kubuss - No ,ale to tylko prez to ,że byłam na wakacjach. Nie mialam kontaktu z internetem przez pełen miesiac. Ale i tak miło widzieć Ciebie w takim nastawieniu do domów. Czekam na następne :P
Pzdr. ShebuL_ |
Kubuss- bez wątpienia należysz do moich ulubionych projektantów na tym forum!
Uwielbiam te nowoczesne klimaty, są takie... otwarte i nie kierują się jakimiś konkretnymi regułami, uwielbiam jak w projekcie można wyczuć nutkę stylowej elegancji! Bryła nie jest Twoim projektem, ale oryginał odwzorowany wspaniale! A wnętrze- świetne, wszystko tak dobrze podobierane, nowoczesne, ale ciepłe, klimatyczne, DOPASOWANE... etc 10/10, jakżeby inaczej... |
Oj, pięknie. Wszystko jest wspaniale, ładny nowoczeny dom, takie lubię. Z zewnątrz prezentuje się pięknie, podobnie wewnątrz. Troszkę tylko nie przypadła mi do gustu łazienka, jest nieco ... sam nie wiem... pusta i bez życia. Ale nie jest też najgorsza, nie będę przecież przez taki drobiazg oceny zmniejszał;)
oczywiście 10/10 |
Dzięki za ocenę :P
pozdrawiam: kubuss |
Uwielbiam twoje domki 10/10
|
Ja cien ormalnie zaraz zabije !
To jest cudowne , świetne, śliczne, boskie... no nie wiem, słów mi zabrakło... 99/10 Przez to myślelnie nad wyrazami [ nie nad oceną xd ] mam podwyższony cholesterol... xd |
W sądzie głosowałem, jeszcze post :D
Domek jest cudny. Ma taki fajny klimat. Wszytsko jest na swoim miejscu, nie jest napchane. A zdjęcia wyszły tak realistycznie, że zaczynam mieć wątpliowści, która z tych dwóch fotografii domku jest prawdziwa :) Oczywiście 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:11. |