![]() |
Odp: Dworek "Mango"- remake by Liv
Mi się ogólnie podoba szczególnie piaskownica i ten fioletowy pokój
za to okropna jest kuchnia i ta podłoga biało czarna 7/10 |
podaj strone z dodatkami z neta
jest całkiem fajny tlko samochodu brakuje...8/10 |
Livi, ten domek bardzo ładny. Dużo maxisu. I właśnie to mi nie przeszkadza.
Bo sztuką jest zbudowanie domku z podstawowych części (i to ładnego). Tobie się to udało :) Ocena oczywiście 100% Pozdrawiam, Dyskotekowa Imprezowiczka |
Nie-na-wi-dzę tej ku-chni! Okropna. I co to za białe coś w łazience na parterze?
7/10 |
Bjork co się stało bo piszesz że ładny domek a kilka linijek niżej że jest ohydny?
Co do domku to najlepszy na tej stronie z the sims 1 ładny tylko ogród mi się nie podoba taki jakby pusty 9,99/10 A mogłabyś dać do ściągniecia bym tam wprowadził simke proszę. |
dziwny ten domek, ahahha. podłogi źle dobrane do ścian i na odwrót. dom nie ma jednego, określonego stylu.
|
Więc :)
Bryła jest orginalna z the sims 1 ? Nie podoba mi się ogród, konkretnie : Ten drewniany duży płot. Podłoga. Hool jest strasznie pusty, ja też nie wiem zawsze co z nim zrobić :) Wiesz jesteś odważna dając dodatki z maxsisa ;) Ale mi się one nie podobają ;P Domek ten jednak jest bardzo orginalny . 6/10 Pozdrawiam! whiskey04* |
Domek nie jest świetny,
ale bardzo podoba mi sie ten różowy pokoik, w tym niebieskim jest trochę pusto ale też jest fajny, podoba mi sie także to łóżko w sypialni i kwiaty w domu. Najbardziej podobał mi się ten ogród, niby pare kwiatków ale ładny. Ta fioletowa łazienka mi się nie podoba, i kuchnia. Salon jest dość ładny ale jakiś dziwnie mały, ale i tak ładny. Bryła nawet ładna ale nie podoba mi się fioletowa ściana na zewnątrz, i te szare płyty. Moje domki także nie są doskonałe, więc nisko oceniać nie będę. Moim zdaniem lepiej w ogóle nie oceniać jeżeli ma się zamiar dać niską ocenę, no chyba że domek to naprawdę tragedia, bo już kilka takich widziałam i dałam niską ocenę, ale ten domek na to nie zasługuje. Moim zdaniem nie jest zły i na dobry początek dam 8,5/10. Gdyby nie te drobnostki o których napisałam to zastanowiłabym się nad oceną 10. Pozdrawiam :) |
Cytat:
Cytat:
Heh, nie myślałam, że po takim czasie jeszcze tyle osób oceni mój domek ;) Oceny może nie są zadowalające, ale skoro według Was tyle mi się należy, to nie mam co dyskutować ;) I dziękuję pięknie za opinie :) PS.: Jakby ktoś się pytał, domku nie mogę dać do ściągnięcia, bo stracił się tak jak reszta danych z mojego twardego dysku... |
Kocham maxisowskie domki. *-* Są takie ciepłe, przytulne... Nie lubię tych zimnych, nowoczesnych dziwnych dodatków z neta..brrr...
Domek śliczny. Ciepły. 10/10 Bardzo ładne połączenie kolorów, kocham fiolet w kuchni ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:23. |