![]() |
Odp: Ostatnie Halloween
to fs wogóle nie trzyma się kupy powinnaś skasować jak najszybciej a jaka nazwa omen śmierci tym możesz straszyć przeczkolaków zrób coś mrocznego czy to takie trudne ?! :/
|
Cytat:
wg mnie opowiadanie jest intrygujące. Jak ci to przeszkadza- TO SOBIE TU NIE WŁAŹ!! Omg,problemy... Mi się podoba. Pojedynczymi jednostkami się nie przejmuj :) 10/10 za truposza ;) |
Cytat:
Kiedy ja byłam "przeczkolaczkom", nie przyswajałam nawet pojęcia komputer, więc co najwyżej nie wystraszę nikogo. Mrocznego.. to FS nie ma być MROCZNE. To nie jest jego cel. Masz bać się podświadomie. Lękać, ot co. I to nawet nie o siebie. A na koniec dodam, że prolog nazywał się omen przyszłości. Jak sadzę dojrzała 21 letnia kobieta z Manhattanu (to nazwa placu targowego?) powinna wiedziec, że to jedynie ubrana w słowa nazwa znacząca coś pomiędzy zapowiedzią przyszłości, lub zapowiedzią nieowocnej (ups, znowu trudne słowo) przyszłości. To tyle. A wam wszystkim dziękuję za słowa otuchy. A, i zmienię Różowowłosą na Czerwonowłosą. |
Pośpiesz się! Nie mogę dłużej czekać!
Wiem, że to dużo pracy, ale moja ciekawość to wręcz wada!!! 10/10 |
Cytat:
|
Bardzo mi się podoba. Świetnie piszesz. Nie mam żadnych zastrzeżeń... Błędów nie znalazłam, a słowa dobierane są idealnie xD 10/10
|
No ja też czekam z niecierpliwością :D:D
Bardzo fajne FS ^^ |
Jutro lub pojutrze minęło. Pospiesz się.
Juz pisałam - b. fajnie ;) |
Good bay! Przeprowadzam się. Napiszę.. kiedyś, eh. Jak będę miała internet :(
|
Co? Jak możesz?!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:33. |