![]() |
Odp: Wyraź swoją opinię pozytywną lub negatywną o sims 2 zwierzaki.
A i jeszcze brakuje mi wystaw, zawodów, no i szkoda, że nie można zabrać zwierzaka na wakacje. A wilkołaki są super ^^
|
właśnie, szkoda, że nie można ich zabrać na wakacje :( jakoś do przeczytania tego tematu nie brakowało mi wystaw ale teraz bym chciała !! ogółem dodatek jest ok, ale muszę przyznać że baaardzo rzadko robię zwierzaki
|
Ja tam nie wyobrażam sobie gry bez jakiegoś dodatku, ani mini-packu. Muszę mieć wgrane wszystkie, więc naturalnie Zwierzaków pominąć się nie da :D Bardzo urozmaicają grę, przez to jest bardziej rzeczywista. Czworonogi to coś, czego brakowało w postawce. Papugi też są świetne, tylko strasznie szybko kończy im się żarełko :) Jedynym minusem jest to, że nie można zabrać ich na wakacje... Swoją drogą, może trzeba byłoby przeczesać Modthesims2 w poszukiwaniu takiego hacka? :)
|
helena- wczoraj szukałam 5h tego hacka i nie znalazłam, więc niestety nie ma, z resztą co by te biedne zwierzaczki jadły w hotelu, ale fajnie by bylo np. chlapać się z psem w oceanie, albo na plaży rozpalić ognisko, piec pianki, a tu pies ci jedną zjada. Ale kota to raczej nie dałoby się nauczyć pływać.
|
jak dla mnie Zwierzaki są jednym z najsłabszych dodatków, szału nie ma, trochę fajnych obiektów i to wszystko. Mogli dodać opcję sterowania zwierzakiem
|
Cytat:
|
Fajne są zwierzaki można mieć psa,kota,papugę,świnkę(chomika) ale w the sims zwierzaki można było mieć chyba żółwia
|
Mogli by zrobić coś takiego jak ten stół do oceny potraw, tylko dla zwierząt.
|
Cytat:
|
Mi się ten dodatek bardzo podoba . Nadaje simom więcej realności .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:40. |