![]() |
Odp: Budowanie Osiedla w dodatku Osiedlowe Życie
ok, sprobuje w srode i zdam relacje :)
EDIT dziala! udalo sie! oba kody pozwalaja na budowe w juz wybudowanym bloku :D |
Bóg zapłać. Miałem tyle wątpliwości. mam nadzieję, że teraz wszystko wędzie OK.
|
tutaj jest hak,żeby wprowadzić się do umeblowanego Apartamentu
http://www.sims2workshop.com/viewtopic.php?t=2900&sid= http://www.piggis-sims.net/Bienchen8...h/index_d.html |
Ada sie bez dodatku OŻ mieć blok lub apartament moze jest jakiś hak lub kod
|
Hej, a co zrobić z fantem znikających samochodów? Stawiam na parceli mieszkalnej samochody, mające imitować osiedlowy parking. Zmieniam typ parceli na apartament i co? Samochody znikają... Da się coś z tym zrobić?
|
U mnie nie znikają
Myślę, że nic nie powinno znikać z otoczenia, skoro jest po za mieszkaniem. Edit: Możesz spróbować z tym kodem, na ustawianie rzeczy po za mieszkaniem. Gdzieś on tu był na forum...;) |
nie, nie jesteś inny, tez tak mam...
"boolProp snapObjectsToGrid false - umożliwia ustawianie obiektów poza siatką boolProp snapObjectsToGrid true - deaktywacja powyższego kodu" nie wiem czy o to chodziło... ale trudno :D |
Świetny poradnik! Od razu wróciła mi chęć budowania :))
|
Bjork.
Mam problem z tym kodem, bo jak już zbudowałam sobie blok i wpisuje te dwa kody (jeden po drugim) i nic nie działa.Nawet jak wpisze kod, zapiszę zmiany, wyjdę i od nowa wejdę, to nie mam tej dużej skrzynki ani w otoczeniu takie domku ruszającego sie na moim domem. HELP .!! |
Björk!
Jesteś cudna! Osiedle już umiałem budować, ale pomogłaś mi z kodem, który nie pozwala meblom wystawać poza ściany!!:D Dzięki:) ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:20. |