![]() |
Odp: Lokaj
Mnie lokaj wkurza.Poniewaz nie gotuje mi potraw.A tak to tylko sprzata i dzieckiem sie opiekuje
|
U mnie nie sprząta, nie opiekuje się dziećmi, nie gotuje,nie ścieli łóżek, tylko stoi w kuchni przed blatem kuchennym i sprawdza palcem, czy jest czysty, a ta naprawdę jest strasznie brudny (blat oczywiście). A ostatnio moim simom dziecko ukradł. Wziął je na ręce i wyzedł za parcelę.
|
Cytat:
|
Wiem, dlatego ściągnęłam.
|
co do lokaja to mi karzdy stoji w syopialni i nic nierobi tylko co pochwile sie drze ze niemorze wyjsc chociaz dzwi są otwarte
|
Wziełam se raz lokaja, przygotował jakąś potrawe, przy czym zrobił pożar, posprzątał troche, i nic więcej nie robił, stał w miejscu lub troche pochodził. Stwierdziłam że się nie opłaca.
|
Lokaj jest nawet fajny ale nie ma wszystkich funkcji jakich bym chciała żeby miał np. nie karmi zwierząt.
|
Hahaha ;D
U mnie lokaj mnie wkurza wtedy, kiedy chce zdobyć range z ogrodnictwa i mi sam roślinki pielęgnuje ;[ ;( ;D Albo jak moja potrawe dopiero co zrobioną do zmywarki wkłada ;( Zdecydowanie lokaj z The Sims był lepszy! ;] |
Podobno zabiera dzieci, ale Latka pomaga...
Na razie wstrzymam sie z zdaniem, szczególnie ze jeszcze go nie spotkalam... Moze na Mikolajki dostane zasilacz? :) |
Mi też to się średnio podoba, bo po co mi jedzenie, jeśli moi simowie mają zaspokojona potrzebę Jedzenia . Aaaa, mam pytanie, czy lokaj musi mieć jakiś własny pokój albo coś ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:40. |