TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z gr± (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   WiedĽmy, czarownice, czarodzieje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46419)

Samantha 13.09.2008 17:42

Odp: WiedĽmy!

Cytat:

Napisał Beep (Post 862236)
No wła¶nie w tym problem, że u mnie nie ma znaczenia czy pasek na poziomie 40, czy najlepszy przyjaciel, czy romans, czy przyjaciel na zawsze - i tak opcji nie ma.

Ja miałam to samo! Dopiero gdy zaprosiłam WiedĽmę do domu (telefonicznie) ta opcja się pojawiła! :)

Björk 13.09.2008 18:17

Mnie to trochę brakuje sów pocztowych :)
moglyby simy pisać listy do znajomych w ten sposób zamiast e-maili ;)

Lorena 13.09.2008 22:05

A ja mam insima do OŻ i wszystko u mnie jest ok ;).

O własnie, sowy by się przydały :P.

A co do spotykania wiedĽm na parcelach publicznych - nie mam z tym najmniejszego problemu. Niemal za każdym razem jaka¶ się w końcu napatoczy :).

mioko 14.09.2008 09:30

Ja nie moglam za chiny znalesc wiedzmy, wiec zagralam rodzina Serducho- jedna z nich zna zla wiedzme, zaprosilam wiedzme telefonicznie i przyszla, poczym romansowalam z nia i zaproponowalam wprowadz sie i juz mam wiedzme. Pozniej wiedzma uczyla sie bialej magii tak dlugo az stala sie dobra wiedzma, ubranie zrobilo sie biale ,a skorra normalna.Jest tez opcja lec na parcele publiczna i wybieram Magia, tam jest Palac bialego swiatla i ciemnego.
,mozna tam spotkac dobre i zle wiedzmy.

ultraviolence 14.09.2008 09:41

Jeszcze niedawno miałam problemy z wiedĽmami... A teraz za każdym razem jaka¶ się pojawia. Ostatnio to nawet dwie na raz! To jest normalne...? XD

FrAiSe^^ 14.09.2008 17:45

No a ja nadal zadnej nie spotkalam , ale znalazlam inny sposob... wpisalam kod BoolProp... i na skrzynce pocztowej wybralam opcje 'Make me know everyone', pozniej na telefonie zadzwonilam do jednej wiedzmy, zaprosilam ja , zaprzyjaznilam sie z nia, no i nauczyla mojego sima magii :P :)

lojka95 14.09.2008 17:57

A gdzie¶ mieszkaj± wiedĽmy ? czy tylko na parcelach publicznych można je dostrzec ?

Milou 14.09.2008 18:27

Cytat:

Napisał lojka95 (Post 862943)
A gdzie¶ mieszkaj± wiedĽmy ? czy tylko na parcelach publicznych można je dostrzec ?

Na pocz±tku tylko na parcelach publicznych, ale jak się zaprzyjaĽnisz z dan± wiedĽma i ni± zostaniesz, to odkryjesz Magiczny ¦wiat(?, czy co¶ w tym stylu") i w nim s± do wybrania dwa pałace- jedeno złej wiedĽmy, drugi do dobrej.

Alisha 14.09.2008 18:42

Hmm... Ma juz OZ, ale mam zepsuty komp...
Jak zrobic z sima/simki czarownice/czarodzieja?

Milou 14.09.2008 18:53

Cytat:

Napisał Alisha (Post 862975)
Hmm... Ma juz OZ, ale mam zepsuty komp...
Jak zrobic z sima/simki czarownice/czarodzieja?

Musisz spotkać na parceli publicznej wiedĽmę i zapoznać się z ni±. Je¶li będziesz mieć z ni± odpowiednie i wystarczaj±ce kontakty, to będziesz mogła prosić j± o nauki i staniesz się wiedĽm±.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:41.