![]() |
Odp: Głupie pomysły
ja zbudowałam dom bez lodowki bo już kasy nie starczyło
|
I to jest takie głupie?
Ja robiłam kible bez domu ;] |
Ja robiłam coś takiego:kupiłam moim simom lodówkę i jak sie skończyło w niej żarcie to sprzedawałam i kupowałam następną O,O
|
Cytat:
a co do głupich pomysłów.. żeby dom był tańszy, to wprowadzałam simów i brudziłam wszystkie blaty, zlewy, kuchenkę, okna itd. kodem boolprop (set dirty state) i psułam wszystkie urządzenia, a potem zabijałam simów xD i wprowadzałam nowych :d do pięknego, zasyfionego domu xD |
Ja kiedyś nie zrobiłam dachu i moi simowie mieli piękny, zaśnieżony pejzaż w domu xD
|
Kiedys zamurowalam Skunksa, ale przyszedl nastepny, tamten nie zdechl, i pózniej mialam ich z 10... :D
|
Heh, farma skunksów.
Ja kiedyś budowałam 5-cio piętrowe domy w samouczku, były pokoje np. "pokój z kwiatami" itd. Potem dziwiłam się, że nie ma ich tam. |
Ostatnio zainstalowałem sobie TS1 i bawiłem się lustrem z neta (fioletowe) i zakochałem simką w sobie wszystkich simów (niechcący) i teraz moja simka ma wielu wrogów...
|
Ja zawsze jak sie w lodówce kończy zarcie to kupuje nowąO_o
|
Po co grodzić parcelę dookoła jak ktoś może wejść na nią tylko od strony ulicy prawda? Ja kiedyś grodziłem dookoła ale teraz grodzę tylko od ulicy bo to bez sensu i marnowanie simoleonów
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:40. |