![]() |
Odp: ul. Piękna 5 by Bjork
najbardziej podoba mi się ta kuchnia 'do większych mieszkań'. bardzo fajna parcela ^^
|
Najlepszy apartament jaki widziałem najlepsza jest dla mnie ta mała kawalerka.
Dobrze dobrane kolory i meble 100/5 Powinni wydać minipack "domy z Bjork'iem" |
Mam pytanie. Do tego potrzebny jest dodatek OŻ, a ja mam tylko Double Deluxe. Jeśli zainstaluję za pomocą programu podanego przez Bjork będzie mi działac dobrze? Dostałam Sims'y Double Deluxe pod choinkę, czy nic nie stanie mi się z płytą podczas gry, tzn. nie porysuje się?
|
cześć Bjork... Mam pytanko... W którym Stuff'ie jest winda??
EDIT aha thx.... a jeszcze jedno pytanko :D Bo z tyłu pudełka ....Rezydencje i Ogrody (polecam) jest pokazany dom z ogrodem (fioletowy) i właśnie mam pytanie dotyczące ogrodu tego domu... Ten ogród jest jakby "balkonowy". Jest płaska ściana obniżająca a jednocześnie odgradzająca górę od dołu.I długo siedziałem "na budowie" i nie wiedziałem jak to zrobić. Prosiłbym o pomoc... EDIT I jeszcze jedno. Która część zawiera samochody , garaże i podjazdy ?? słyszałem że Nż(nocne zycie), ale nie byłem do tego zbytnio przekonany |
Sama lubię kiedy jest dużo mieszkań, uważam, że bieganie po sąsiadach to duża część tej gry. Zdecydowanie wtedy jest ciekawiej :) Często zaczynam od bryły, która wydaje mi się stosunkowo duża i mam zawsze co do niej ogromne zamiary, a pod koniec kończę z maksymalnie czterema bądź sześcioma apartamentami, które zapycham do granic możliwości co skutkuje beznadziejną jakością gry.
Twój apartamentowiec jest świetny, postanowiłam go ściągnąć. Mimo dużej ilości mieszkań - jest tam dostatecznie dużo miejsca nawet w kawalerkach. Podobają mi się kolory, surowość, drewno. Wszystko jest proste, co naprawdę mi się podoba. Świetna robota :) |
Ta ulica nie powinna nazywać się piękna,
bardziej do niej pasuje wspaniała Naprawdę twoje domy mnie zachwycają :) 10/10 |
bjork to już się robi nudne zrób coś brzydkiego:D:D
|
Super wszystko takie ze smakiem i stylem... pobieram
Ocena 10/10 |
Ładnie,Ładnie ale na tyłach mi czegoś brakuje ;)
|
Bjorkówna ten dom to BAJKA, budował go istny esteta czyli ty. Gratulacje Ocena
1 000 000/10. Brava Donna Bjorkówna. Wręcz Bianca Viva Vivatte Boskie Apartamenty. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:58. |