TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Little home 'Tree' by dominik12 [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46678)

Greenlyme 28.09.2008 17:20

Odp: Little home 'Tree' by dominik12

Mnie się bardzo podoba :D. Wygląda prawie jak dom mojej babci, jest przytulny i uroczy. Dobór mebli w porządku, kolory też, choć w środku jest może nieco za ciemno. Bryla też taka niezbyt ciekawa. Ale i tak 8/10

JulitA=) 02.10.2008 20:59

Fajny jest ten grat w krzakach xD hehe Nie no bryła mi się podoba bardzo więc za nią 9/10 (taki domek w spokojnej okolicy) a za wnętrze 8/10. Pozdrawiam

P.S. fajne imie dla kotka xD

Panna Lawenda 03.10.2008 17:33

Jeny, jak spojrzałam na szóste, spadłam z krzesła. Wisisz mi odszkodowanie ;)
No i ta sypialna jest be. Te złoto... Ta ściana między drzwiami...
Domek taki se.
Nic specjalnego. Ani brzydki, ani też zabójczo piękny.
Pozdrawiam,
Di

Vanitas 03.10.2008 19:05

JulitA=) skąd wiesz jak się nazywa kotek? Ja sam nie pamiętam i napisałem że zapomniałem! Dzięki za ocenki a co do odszkodowania nie zapłace bo dom oglądacie na własna odpowiedzialność! [img]Biggrin[/img]

Woltuwa 03.10.2008 20:19

Cytat:

Napisał Dominic (Post 870891)
[...] a co do odszkodowania nie zapłace bo dom oglądacie na własna odpowiedzialność!

To może dopisz to swoim poście? :D

Mam rozumieć, że samochód jest ukryty w najnowocześniejszej technologii garażu, zgodnym z naturą?? :P

Nie podoba mi się pokrycie ściany w połączeniu z dachem.
Dalej: Po cholerę dawałeś to jeziorko pod tarasem? Jak mi sie nie podoba takie "coś"!!

Grill: Jakiś stolik? A już rozumiem, według moich ustaleń stół jest rozkładany na lato, a na zdjęciu panuje jesień :P

Weranda: A na werandzie kuweta... Żeby jeszcze pasowała kolorystycznie do reszty.....

Cytat:

Chciał bym powiedzieć że nad stolikiem wisi kwiatek ale go nie widać
Biedactwo... Odsyłam tutaj -> "Co do kadrowania fotek"

(Pierwsze zdjęcie salonu) No niestety efektem ubocznym stawiania dywanów na skos jest właśnie takie dziwnie ułożone światełko.

No to już wszystko co miałem powiedzieć. Naucz się najpierw poprawnie kadrować zdjęcia (ponownie odsyłam do wyżej zamieszczonego odnośnika), a powiem więcej...

Ocena: 4,5/10
Punktacja:
"Garaż" - -1 pkt
Pokrycie ściany i dach - -1 pkt
Brak stolika - -0,5 pkt
Weranda - -1 pkt
Jeziorko - -1 pkt
Złe kadrowanie fotek - -1 pkt
Dywan - -1 pkt
Fajny klimat domku - +1 pkt

Może trochę surowo, ale nie będę rozdawał taryf ulgowych :P

Pozdrawiam :)
Woltuwa

PS
Pisz proszę normalną czcionką i kolorem, obecne pismo bardzo utrudnia czytanie.!

JulitA=) 03.10.2008 20:29

Hello Dominic, mi chodziło o to że fajne imie dla kota : "(Zapomniałem jak sie nazywa)" , no w żarcie to było, hehe fajna chatka xD

Vanitas 04.10.2008 18:43

Woltuwa - Stolik do grila stoi na werandzie, samochód jest zniszczony więc postanowiłem to podkreślić.

PS. Co się wszyscy tego koloru czepiają? Jak nie możecie czytać to zaznaczcie tekst to będzie widać! Specjalnie dla Woltuwy napisałem ten tekst normalnie.

Woltuwa 04.10.2008 20:43

Ahh.. zniszczony... Więc te zarośla Ci nie wyszły ;/

P.S.
Żarty sobie robisz? Forum jest od tego, żeby wymieniać poglądy, a nie zaznaczać czyjeś teksty, żeby móc je przeczytać. I nie rób mi łaski tym, że napiszesz tekst "normalnie", bo nie każdy ma ochotę fatygować się, by Cię rozszyfrować. Więc nie wchodź ze mną w kontrowersję, bo źle na tym wyjdziesz.!

Vanitas 04.10.2008 20:56

Nie robie Ci łaski! Zauważyłem, że co napisze na forum jest źle! A tak wogóle to czuje się szantażowany! I nie zależy mi na tym że źle wyjde. Ostatnio jakieś wojny ze mną się tworzą a ja mam tego dosyć! Wszystkim nie pasuje co ja robie! Jeśli chcecie mnie wszyscy wkurzyć to wam sie to udaje!

Woltuwa 05.10.2008 09:28

@Up.
Oh. Wzruszające... Raz jeszcze powtórzę, drogi Dominic'u, że forum jest od tego, żeby przedstawiać swoje własne zdanie. Niekiedy na niektóre posty trzeba brać "poprawkę", bo jeśli ktoś napiszę, że "Nie podoba mi się!", to nie znaczy, że żywi do Ciebie nienawiść. Więc nie rozumiem dlaczego czujesz się szantażowany. Może warto przemyśleć, czy powinieneś nadal ozdabiać w ten sposób posty, jeżeli użytkownicy zwracają Ci za to uwagę i PROSZĄ, byś pisał normalnie.?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:16.