![]() |
Odp: Ściąganie rzeczy z netu.
Czy ja pisze nie jasno??!! Ile razy mam powtarzać, że ten plik otwiera się od razu w Media Playerze i nie ma już tego pliku nigdzie indziej w WINRARE??
|
podejrzewam, że jeszcze kilkakrotnie to napiszesz.
ale. stwórz na komputerze plik a rozszerzeniem .rar, kliknij na niego prawym wybierz "otwórz za pomocą" -> wybierz program. na dole zaptaszkuj "zawsze uzywaj wybranego programu do otwierania tego typu plikow", a z listy programow wybiera winrara. nie mam pojęcia czy to pomoże, strzelam, ale zawsze można spróbować :) |
Musisz sprawdzić ustawienia przeglądarki, ja np. miałam wyłączone wyskakujące okienka i to też blokowało pobieranie. Albo coś w ustawieniach komputera.
|
ludzie,a co jeśli ja nie mam folderu Download?Mam oryginalną wersję,wchodzę w moje dokumenty,EAGames.The Sims 2,a w tym folderze mam mnóstwo innych folderów,ale nie Download? Mam go sama utworzyć?
No i jakbym już go utworzyła to grupować ściągnięte rzcezy na "ubrania", "objekty" itd.?HELP ME!!!! |
Cytat:
Potem w tym folderze grupujesz jak chcesz np. "Ubrania" czy też "inne" - Twoja inwencja ;) |
Tak też zrobiłam,ale wciąż pliki te nie pojawiają mi się w grze.Może ktoś do mnie napisać na gg?Mam też kilka innych pytań.Pozdrawiam.
Moje gg 4795433 |
Ja mogę to od razu wyjaśnić,bez pisania na GG ;D
Ale jakby coś to Możesz do mnie na PM ;) a) meshe masz? b) może trzeba jakiś dodatek którego nie masz? |
MAm tylko GG,nie mam PM.Jakie Meshe?Mam tylko The Sims 2 zainstalowane.
|
xD
Mesh,to szkielet,takie cuś na które nakłada się warsty,bez mesha NIC nie będzie działać ;) Zazwyczaj obok linka jest napis,czy zawiera mesh czy też nie A to czy wymaga jakiegoś dodatku pisze zazwyczaj obok ;D |
Hm,wydaje mi się,że mają meshe,bo ściągałam to z podstrony mesh czyli bynajmniej niektóre powinny pojawić się w grze,a nie pojawia się nic nowego.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:48. |