![]() |
Odp: Jesienny brąz by lojka95
Bardzo fajny domek, oryginalny , mi się bardzo podoba łazienka ale reszta jest równie ładna. Coś tak jakoś za blisko ta kanapa od telewizora bo tak bliziutko siedzą ale może mi się wydaje a zresztą z tyły i tak nie ma miejsca. Fajnie 9/10
|
Cytat:
a co do domu jest naprawde 100% lepszy od tamtego pierwszego. robisz postępy :)))) |
No dobra, postaram się być miła. Ale...
Ten DACH! Plis, weź jakiś taki normalniejszy. Być może chciałaś uzyskać efekt oryginalny i nowoczesny, ale to wygląda jakby ten dach lewitował nad domem. Co do salonu- no taak. Ten salon to wygląda jak korytarz. I telewizor, tak blisko kanapy? Ty też tak masz w domu? W ogóle za duży jest troszkę. Sypialnia- w sypialni są reklamówki? Eee... Reszta jest okey, choć poczepiałabym się trochę barw domku- nie lubię takich. Ogólna ocena to: 5/10 Pozdrawiam, Dyskotekowa Imprezowiczka |
Cytat:
Tak ... mogłaś wstawić domek na inne forum tam Ci ocenili Ty go upiększyłaś itd. ;/ Nie chce mi się z wami kłócić ................ żałosne |
Cytat:
Nie widzę w poście Lizek nic złego :| I co niby jest żałosne? To, że oceniamy twój domek? Przecież chyba po to go tu wstawiłaś, prawda ;)? |
Domek ogólem jest bardzo ładny aczkolwiek mogłabyś troszkę wypełnić te pustawe miejsca jakimiś ładnymi mebelkami itd.Ogółem jak na twój 2 domek to bardzo ładnie ocena:8,5/10
|
Cytat:
Dyskotekowa imprezowiczka : Tak. Ale przeważnie ktoś szuka zaczepki :/ . ok. koniec tematu o kłóceniu się ... |
Lojka: dach. ZŁY dach. Wyobrażasz sobie położenie takiego dachu w rzeczywistości. Stawiasz zadaszenie automatycznie, powinnaś robić to manualnie. Jest to jedyna, bardzo brzydka rzecz w tym domku. Zrozum, szpeci bryłę, która swoją drogą jest ciekawie pomyślana. Tylko, że tego pod tym dachem nie widać.
Poza tym ten egzemplarz znacznie lepszy od poprzedniego :). W salonie jednak przydałoby się więcej mebli. Jest długi i pusty. Spróbuj poćwiczyć rozstawianie mebli w warunkach ekstremalnych, tj. nietypowych kształtem pomieszczeń. |
Oki :)
Dzięki |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:50. |