![]() |
Odp: Amazon by czarnuch
SebaS Alejka pochodzi z jakiegoś dodatku, konkretnie skąd to nie pamiętam. To cudo nie pojawia się w parcelach, tylko jest na całym otoczeniu po prostu, a na nowej parceli pojawia się ulica, którą muszę zmienić.
Niestety nie wiem jak się nazywa ten dodatek i szczerze mówiąc trochę jest to denerwujące, bo przy nowym projekcie będę miała ten sam problem co ty, tyle że w drugą stronę - mam alejkę a chcę ulicę. I czapa. :( |
cud nad cudami !! Super!!!!!!!!!!!!! 10/10
|
To jest niesamowite! Wygląda wspaniale !!!
Arcydzieło wszechczasów! Chciałbym tylko download ale nie wiem czy to możliwe. |
łał. Zatkało mnie już jak zobaczyłam schodki, parking, i cały front domu. W środku równie pięknie. Winniczka mnie oczarowała.
Może możesz dać downloada? ;) Napisz też jakie masz zainstalowane dodatki i pakiety! :) Pzdr (naprawdę jestem bardzo mile zaskoczona - czekam na dalsze projekty. Twoje domy mi się najbardziej podobają) |
Falvour Niestety nie mogę udostępnić projektu do pobrania, ponieważ korzystam z akcesoriów płatnych, których nie mogę rozpowszechniać. Jeśli chodzi o zainstalowanie pakiety, które posiadam to wszelkie info znajdziesz w moim profilu. :P (do tego dochodzą oczywiście dziesiątki tysięcy akcesoriów popranych z sieci) :D
Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:57. |