TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Ilios by czarnuch (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47148)

kubuss 16.10.2008 16:30

Odp: Ilios by czarnuch

Eyy czy to budowanie dużych i zarąbistych domów jest zaraźliwe ?? Jak tak to prześlij mi tą zarazę mailem :D Dom jest genialny (jak zwykle), dodatki są przepiękne, jednak nie podobają mi się te niebieskie okna, drzwi, krzesła na dworze i ozdoby na regale wyglądają tak jak by nie miały tekstur :/ Ahh i sufit w kuchni nie pasuje, a tak to wszystko ok. Ocena: 10/10 pomimo tych uwag :P

pozdrawiam:
kubuss

bubel-96 16.10.2008 17:25

Wow. Niezła hata. A mi te kafelki w kuchni na suficie podobają się.

Oceny nie daje, bo przerasta ona moje możliwości

Bravurka 16.10.2008 17:49

Bardzo fajny
Dużo nowych dodatków
Podoba mi się łazienka na dolne i sypialnie
Reszta tez jest bardzo fajna!

Wielebny 16.10.2008 18:53

Bryła domu jest dosyć proste ale dzięki odpowiedniej kolorystyce i dobrym sposobie robienia zdjęć bryła prezentuje się bardzo dobrze .
Ogród choć mały bardzo dobrze zagospodarowany widzę że lubisz dbać o szczegóły tylko drażnią mnie te niebieskie meble ogrodowe które chyba nie za bardzo pasuje może lepiej białe a raczej kremowe .
Wnętrze
Piękne to trochę mało powiedziane jeszcze nie widziałem na forum domu w greckim stylu.
Świetna kolorystyka oraz umeblowanie tylko nie podoba mi się na kafelkowa mozaika na suficie w kuchni oraz 1 łazienka na piętrze jest ładna ale trochę za pstrokata .
Ogólnie to bardzo dobry projekt a nawet świetny .
Bryła 9\10
Ogród 10\10
Wnętrz 10\10
Ogół 9.7\10
i jak wspomniał Haughton i ja od ponad 3 miesięcy ślęczę nad moim projekcie .
Pozdrawiam i czekam na kolejne projekty

Kwazorka 17.10.2008 17:32

Gdybym była simką zamieszkałabym w nim bez wachania.... superrrrr

Kolorowo 17.10.2008 18:04

Domek Sliczny ale ocenka 9,50/10

Lola154 18.10.2008 11:42

Cudo ......Normalnie pięknie :D 10/10 :D Zapraszam do siebie :*

goocha 19.10.2008 19:07

prze prze prze prze prze prze prze śliczny.10/10

lithium 20.10.2008 20:51

boze to jest GRECKIE!<3
wiesz ze Cie kocham za to? <333

Alusiaczek 20.10.2008 21:37

Bryła jest ok tylko ten domek jakiś ciemniutki.Podobaja mi sie te wazony obok wejscia i łuki.Niebieski stolik koło drzwi troche zagradza ale jest spoko.Salonik też niebieski :( no cóż nie podoba mi się niebieski bo jest smutny chyba nie tylko mi się wydaje.Bardzo lubię oglądać domki które mają jadalnie np: 1 stół i 4 krzesła za to masz u mnie plusika.Do kuchni nie ma żadnych wad bo jest cudowna.Sypialnia jest wporządku tylko nie podoba mi się ten dywan.Jest taki biały i widać kontrasty wielobarwnymi kolorami białego odcieniu.Ale podoba mi się ten styl.Kwiaty dodają takiej żywej natury,.Yyy przejdzmi do łazienki.Jest wporządku nie ma co się czepiać :).Sypialnia na piętrze najbardziej mi się podoba.I łazienka też.Chyba potem jest 2 sypialnia na piętrze?Tak.Ten pokój jest pewnie dla nastolatki?Bo widać taki styl młodzieżowy.No o łazienke 2 na piętrze jest naprawde *****iaszcza :),.Ofród kolorowy i nie ma zaczepek chyba każdy sim chciałby tam wypoczywac.
Ocenka:
Za wnetrze: 20\20
Za wewnetrzne 20\20
Ogólnie 40|40
Bardzo świetny domek.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:10.