![]() |
Odp: Sacrum by vibratoria
Cytat:
|
Fajny :D Tylko nie mogę się domyślić co to za styl 0_o Najbardziej podoba mi się jadalnia, hall trochę zbyt ponury i okna mi nie pasują. Ale dam 9/10 :)
|
A czy byście mogli mi napisać w jaki sposób moję pobrać tę parcelę ?
|
Cytat:
Pozostali użytkownicy dziękuję wam za oceny. :D |
Wielka szkoda. Dom jest naprawde wspaniały . !
A co robią dodarki niedystrybucyjne? Czy jest możliwość innego udostępnienia domu? Jestem mało twórcza, więc nie buduję ładnych domków, także przydałoby mi się to ;P |
Dom jest jak dla mnie po prostu genialny i perfekcyjny.
Mam to samo pytanie co Irys- jaki to styl?? 10/10 |
MonaMido po pierwsze, odsyłam do lektury tego oraz tego.
Po drugie, to że jesteś mało twórcza jak piszesz, nie znaczy, że nie możesz poćwiczyć. Zobacz sobie jak budują inni użytkownicy, jakie popełniają błędy, co robią dobrze, itp.. Kilka fajnych projektów do pobrania znajdziesz w dziale Downloads czyli tutaj. Pozdrawiam. EDIT: asiolek i Irys inspirowałam się stylem afrykańskim, ale przemyciłam też do projektu odrobinę stylów marokańskiego i modern. Wyszło to, co widać na zdjęciach. :D |
Bryła i ogród idealnnie:) Wnętrza nie w moim guście, ale totalnie mnie zaskoczyły i... podobają mi się:D Jest kilka małych szczegółów które bym zmieniła, ale sa to takie pierdoły, że nawet nie będe o nich wspominała^^
|
Odjęło mi mowę :) Domek jest wręcz idealny pod kazdym względem, dlatego wystawiam ocenę bez wyszczególniania wszystkich zalet bo trwałoby to cały dzień :)
Ocenka: 10/10!!!!!!!!!!!!!!! |
Jest boski :D
Czy Ty czasem nie jesteś zawodową projektantką? ;) Super, aż słów mi brakuje.... pozostało mi tylko czekać na kolejne projekty :) Ocena: 10/10 oczywiście :) Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:37. |