![]() |
Odp: Fortunate by Sheba ^^
Ładny tylko nie wiem co to coś robi na środku kuchni. Po za tym bardzo podoba mi się ta wanna a za nią ta pułeczka. Jak dla mnie to by było z 8.5/10. Musze jeszcze powiedzieć, że nie podobają mi się te jakieś niesymetryczne płotki wokół drzew. Lepiej żeby były np. kwadratowe ;) No i jeszcze ta zielona podłoga w jednej z łazienek wogóle nie pasuje to całoksztaltu kibelka :D I nie wiem dlaczego, ale pierwsze zdjęcie bardzo mi się spodobało. Ma taki jakiś swój klimacik. Ocenkę masz wyżej :) Z pozdrowieniami i motywacją na nastepne budowy Atlantis :)
|
B. ładny domek ;) nie pasuje mi tylko zielona podłoga w łazience, ale to szczegół. Fajnie wyglądaja te firanki obok pralki
10/10 |
Pi.ękny domeczek, nie mam się doczego przyczepić
Ocena: 10/10 |
Bryła jest rewelacyjna! Szczególnie podoba mi się ten przeszklony fragment górnego halu.
Wnętrze też niczego sobie. 10/10 |
Dziekuje wszytkim za ocenki ;D Tyle ,że co byście chceli zobaczyc w mim następnym projekcie:
-Parcele publiczną -mały domek -wszechstronny duży dom Czekam na odpowiedzi ^^ Pozdrawiam: sheba |
Ja chciał bym Cię zobaczyć w małym domku ale jeśli ten dom by był clean!
|
ładny dom - taki słoneczny... dobrze dopasowane wnętrza i kolorystyka 10/10
|
Bardzo ładny. Nie pasuje mi jednak ta zasłonka przy pralce. Mogłaś wygospodarować osobną pralnię, taką malutką gdzieś w pustym miejscu. Jadalnia duża i taka trochę, hm... nierówna [?]. Stół postawiłabym wzdłuż okna, ale to tylko mój głupi tok myślenia ;)
Ach te ikeowskie meble! Wyglądają jak tektura... Przynajmniej fotele. Ogólnie jest ładny, ale ogród za domem byłby ładniejszy, gdyby był taki mały "bush". Ocena: 7/10 Jeszcze troszeczkę pracy i będzie miodzio :D I chciałabym zobaczyć mały domek. Pozdrawiam :) |
Mi sie on baaaardzo podoba.. szczególnie salon, i schody chyba z półpiętrem. Świetny!!! 10/10 PS. Tylko trochę dziwnie ci to wyszłą z tą zasłonką nad pralką..
|
fajny :D:D
Coooo napisać za ocenę?? :D 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:22. |