![]() |
Odp: które akcesoria???
Ja uważam że na święta,ponieważ jest Mikołaj,Nowy/Młody rok.A jak nie to Szyki i Elegancja,lub H&M.
|
Odp: The Sims 2 - Valentines Day Pack
No pewnie było by świetnie, ale takiego czegoś nie zrobią, ponieważ mini-packi mają na celu tylko "napalenie" (:P) fanów i zasugerowanie im kupna mini-packu :)
|
JA nie ściągam nigdy mebli z neta tylko fryzury ,ciuchy ,katnacje , makijaż akcesoria itp. , a co do większych akcesoriów pewnie nie zrobią ale dobrze pomarzyć :)
|
Yhmm... Ja polecam Imprezę ;] Dlatego, że są tam fajne nowe torty ;P Oprócz imprezy polecam tez Rozrywkę rodzinną. ;] A o innych dodatkach się nie wypowiadam. Powód?... Nie posiadam ich ;)
|
szyk i elegancja - fajne meble sa :D goólnie wg mnie najlepszy minipack
/a mam wszystkie ;D/ rr - wogóle mi sie nie podoba św - w zasadzie wogule świąt nie robie i - też mi nie leży chociaż lepszy niż rr i św |
JA polecam Szyk i elegancje ponieważ są super meble(superaśna sypialnia) No i duzo ubrań wieczorowych :)
|
A ja bym polecał....
-Szyk i elegancja-lecz w tym dodatku są ozdoby,prawie żadnych nowych mebli,ale są nowe fajne ubrania:) -Następnie jest H&M i Impreza-fajne ubrania,torty *mniam*,ciuchy w H & M sa takie,obciachowe jak z lumpa,ale ujdą w tłoku. Ja bym wybrał H & M lub Impreze,innych nie bo nie posiadam:P |
Czy te dodatki są potrzebne...
Chciałem spytać was co uważacie o tych dodatkach wydanych przez EA Games. Cena nie zachwyca (po co mam płacić za ileś tam dodatków aż około 50 zł skoro dodatki można sobie z neta ściągnąć i to dużo dużo więcej ?). Dla mnie to zupełna klapa te dodatki (Szyk i elegancja, Impreza, Rozrywka rodzinna).
Moim zdaniem chcą tylko zarobić i tyle |
Mini-Packi powinny:
1. Być tańsze! 2. Mieć więcej CIEKAWYCH rzeczy. 3. I no jeszcze kilka rzeczy... Chodź jeśli chodzi o cene to u mnie kosztują 25 - 30zł, a nie 40 czy 50! |
Odp: Czy te dodatki są potrzebne...
według mnie EA Games chce na nich tylko budżet wzbogacić. Mam kilka z nich ( SiE RR ZŚ NŚ ) i przyznam, że specjalnie mi się nie przydały
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:12. |