![]() |
Odp: Czy zapisujecie grę, gdy stanie się coś smutnego itp.?
Ja również zapisuję, z resztą u mnie nie zdarzają sie nieszczęścia typu śmierć w pożarze, a jeśli nawet to i tak zapisuję - takie życie :)
|
nie...
jak sim straci prace, umrze, zdradzi, urodzi sie dziecko innej plci nic oczekiwalam to nie zapisuje w realnym zyciu tak nie mozna, ale w koncu to tylko gra... wole zeby wszystko bylo po mojej mysli |
Ja zapisuje zawsze...przecież na tym o p0lega... A zresztą u mnie takie nieszczęścia nie zdarzają się częst0...
|
Jeśli nieszczęście jest upozorowane :P A np. jak coś się stanie (i mi to pójdzie na rękę xD) a mi przeszkadzać nie będzie (w końcu jak będzie pożar a mój ukochany sim się spali to nie zapisuję!) to zapisuję :P
|
Zapisuje,tak jak w realnym życiu ,czasu nie da się cofnąć.
|
Ja przeważnie (tak na 80-95% zapisuję), chyba, że np. mam cudowne, nowe małżeństwo lub mój ulubiony Sim zaczną przez przypadek się podpalać i zginą w ogniu.
Wtedy nie zapisuję ;P |
Zapisuję zawsze, przez to gra staje się bardziej realna. Nie zapisuję tylko wtedy gdy nastąpi błąd w grze.
|
A ja nie zapisuję, nawet jak sim stoczy się o jeden poziom kariery w dół- mam dość zbyt dosłownej realności w życiu, niech chociaż losy simów będę mogła kontrolować.
|
Zależy co się stanie ;)
|
rodziny/okolica wczytuja mi sie ~20min
jedna rodzina moge grac wiecej niz 3h non stop i jak nagle, po 4 awansach w robocie chlopa, narodzinach malego brzdaca i jego pierwszym dniu w szkole, zemrze mi żonka z glodu, to nie chce mi sie tracic tego calego czasu, mowi sie trudno ;p a gry zapisywac czesto nie bede, bo to tez trwa wieki >_> |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:39. |