![]() |
Odp: 'Ruben' państwa Tolland
Nie no cuudo Ci wyszło, niczego nie pomijając
Łazienka na parterze lekko mi się nie podoba Wyszła Ci lekko dziwne :( Reszta o wiele, powtarzam o wiele lepiej Przykładem jest salon lub kuchnia To według mnie najładniejsze pomieszczenia w całym tym domu :) Chociaż każde pomieszczenie jest przepiękne..Ach Ogród i bryła są równie piękne jak i wnętrze 10/10 |
domek bardzo ładny bardzo podoba mi się łazienka
i ozdóbki przed domkiem 9,5/10 |
Bryła mi się bardzo podoba :) 10/10
|
Mi się to podoba, jedynie ten szklany dach jest taki "nie szklany" tylko wygląda jak wielka dziura.
9/10 |
mam mieszane odczucia co do tego domu... brakuje mi czegoś ale chyba jest ok i dam 8/10
|
Noooo..i cudo :D tzn. ja bym pozmieniała parę rzeczy, ale ja to nie Ty :D
|
Mi tam się bardzo podoba. A najbardziej łazienki, takie ze stylem jest wszystko - 9/10. Pozdrawiam.
|
No to domek robi ogólne wrażenie b.ładne
Ale ja nie lubie tego stylu. no to tyle 8/10 |
super wszystko pięknie, ale zastanawia mnie jedno.
jedynym mankamentem domu jest łązienka, i strasznie drązni mnie to że na pułce w niej stoi KETCHUP I MUSZTARDA WRAZ Z HUSTECZKAMI ;) co to tam robi??? czyżby pan domu po wieczorku koleżeńskim robił pożądki w domu?! ;) pozdrawiam edit: hmm oczywiście chodzi o pierwszą łazieneczke bo co do drugiej nie mopzna mieć większych zastrzeżeń ;) a i czemu przy schodach nie ma barierki?!!! Eek |
domek jest w sumie ok.
nie podoba mi się to ze w pomieszczeniach jest tak pusto... hamak wisi w powietrzu:P, i dziura w dachu... salon tez jakos nie przypadł mi do gustu. za to... bardzo podoba mi się kuchnia...bardzo ładnie dobrane kolory, sypialnia, łazienka i ten taras...Ogólnie bryła jest ok... ale trochę nie w moim stylu... nie chcialabym mieszkac w takim domku..ale to kwestia gustu. Ogólnie nawet mi się podoba. Ocena:8/10 Pozdr. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:34. |