![]() |
Odp: ROY by Liv
uaaaaa! to jest piekne! skad wzielas te wszystkie meble???
|
Dom z ulicy prezentuje się bardzo ładnie :)
Kolorystyka całego domu bardzo mi się podoba. Kuchnia jest bardzo ładna, genialnie wygląda miejsce z regalikiem na różne rzeczy :) Salon jest ok, sypialnia ładna, dodałbym tylko jakiś duży obraz nad łóżkiem :) Pokój dziecka jest straszny, a wszystko przez tapetę ^^" Łazienka spokojna - zamiast tego kwiatka postawiłbym tam jakieś bonsai. Ogród .... jako jedyne miejsce w domu mi się nie podoba ... jak dla mnie jest tam za duża różnorodność roślin ^^" W przedsionku dodałbym jakiś dywan. 9/10 :) |
Cytat:
Nie jestem w stanie ich wszystkich podać, bo jest ich cała MASA. Domek budowałam z myślą "ma być na 10/10". Może nie do końca mi się udało, ale jak na mnie i tak wyszło bardzo dobrze :) Dzięki za wszystkie komenty :) |
Za wszystko 9/10
|
Popisałaś się :)
No może oprócz tej tapety w paski ;) |
WOW! Czadowa parcela, czadowe wnętrze, te kolory prześlicznie wyglądają ze sobą w parze. Dom cudny, wręcz idealny. W ogrodzie znajdują się ciekawe roślinki:) 10/10
|
Fajny klimat +1 pkt
Ładne dodatki +1 pkt Profesjonalne wykonanie + 1 pkt Bardzo dobre zdjęcia + 1 pkt Ciekawy pomysł +1 pkt Genialny ogródek + 1 pkt Razem 6 pkt/5 pkt <3 |
Cytat:
aha, bo ja myslalam, ze kupilas jakis minipack;) |
Bardzo fajny domek. Bryła jest super no i ogród oczywiście, też jest wspaniały.
Bardzo podoba mi się kolorystyka wnętrza. |
Fajnie, że poeksperymentowałaś (Uff trudne słowo...) z ozdobami oraz roślinami. Wszystko ładnie skomponowane. Troszkę za bardzo uporządkowany ogród (ja wole takie bardziej naturalne i chaotyczne), ale i tak bardzo ładny. Mam takie wrażenie, że w niektórych pomieszczeniach mogłabyś umieścić o 2 albo 1 mebel więcej. Np. jakiś stolik z kwiatkiem albo telefonem, sprzęt grający w salonie. Całość bardzo wesoła i optymistyczna, domek ma urok, a meble ładnie dobrane :) 8,5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:25. |