![]() |
Odp: Piwnica Chanel
2 komy? Litości xD
|
To może ja się wypowiem.;)
Zacznę od tego, że właśnie miałam zamiar dać swoją simkę na forum, ale zrezygnowałam jak weszłam do Twojego tematu. Ocenię 3 ostatnie. Księżna Marie - jest śliczna, tylko twarz jest tylko nieco Adereide - ja nic do 'innych' simów nie mam. Nawet gram paroma takimi. Piękna! Anabelle - ma trochę dziwne oczy, poza tym nie mam zastrzeżeń. 9,5/10 Pozdrowienia, Lut. |
To ja skomentuje... Bosko. 10/10
|
Oczy Anabelle mają bardzo nieprawidłowe położenie .
Zewnętrzne kąciki oczu są tak mocno uniesione do góry , przez co wydaje się , że oczy leżą całkowicie na skośnej linii . Prawidłowe położenie oczu jest na linii poziomej . :) |
/eliie przypomina mi moją sąsiadkę jest bardzo ładna :)
|
Dzięki za komentarze:)
Luthiee gwarantuję, że znajdziesz przynajmniej 10 osób na forum, które robią lepsze simki ode mnie. Aniołku dzięki za radę. Doprawdy nie wiem skąd to wszystko wiesz! :D |
Cytat:
Przepraszam za lekki offtop, ale nie mogłam się powstrzymać. To teraz do rzeczy. Simka mi się nie podoba. Po części wygląda jak chomik, strasznie pyzata, oczy ci w ogole nie wyszy leżą prawie w linii prostej ;) Wierzę, że następna wyjdzie ci o wiele lepiej. Pozdrawiam Oblivion. |
Dzięki za oceny. Oblivion, jak nazywałaś się Madame_Crazy byłaś milsza. (nie mogłam się powstrzymać)
W każdym razie dziś mam coś innego. Zresztą pewnie mnie za to nieźle zjedziecie, bo są to moje PIERWSZE W ŻYCIU błyszczyki. PLASTIC IS FANTASTIC Zestaw pięciu plastikowych błyszczyków/Set of five plastic lipglosses [IMG]http://i42.************/2iiza0l.jpg[/IMG] Domyślam się, że mi nie wyszły, bo jestem w tych sprawach beznadziejna :D Pozostawiam Waszej ocenie |
Te błyszczyki są trochę za bardzo błyszczące :D.
|
Cytat:
To, że skrytykowałam twoją simkę to nie znaczy, z ejetsem nie mila. Bardzo podobają mi się te błyszczyki. Ladnie leza na ustach simki. 10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:29. |