![]() |
Odp: Składzik Irys
Dobra, niech ktoś jeszcze skomentuje, wtedy wstawię. Nie ma sensu się męczyc, skoro i tak nikt nie zwraca uwagi.
|
Marina najładniejsza ;] Skąd włosy?
|
Jaka szybka reakcja ;) Włosy są z www.rosesims.net już nie pamiętam czy płatne :I
|
Szczerze przyznam , że Twój Składzik bardzo mi się podoba . :)
Jak na początki simowej twórczości - simki sa naprawdę ładne , a co najważniejsze - mają prawidłowe proporcje twarzy ! Moim zdaniem simki wymagają tylko lepszego i wprawniejszego doboru dodatków ( kolory oczu , włosów, makijażu dobrane odpowiednio do kreowanej karnacji ) . Widać , że ambitnie podchodzisz do tego co robisz , więc z pewnością Twoje simki będą coraz lepsze . Na razie są rzeczywiście trochę maxisowe , ale nie znaczy to wcale , że nie są ładne . Są niedostatecznie realistyczne , ale nie każdemu w tej grze zależy na realiźmie . :D Bardzo podoba mi się uwidocznienie simek na zdjęciach . ;) |
już miałam wstawiać simki, ale cały Downloads (i w ogóle simsy) poszły razem z moim starym XP także na razie nie będzie nic :( A tak przy okazji to może ktoś pamięta skąd są ubrania moich simek? Bo ja niestety już nie kojarzę xP Jak coś to na pw, o ile ktoś tu jeszcze zajrzy...
|
doskonale cię rozumiem, miałam to samo kilka razy. Czekam z niecierpliwością na simki :I
|
Wszystkie są piękne! :)
|
Sheila i Gloria mi się podobają najbardziej. Wszystkie simeczki są sympatyczne i pogodne, nie widać też żadnych większych błędów technicznych :) Czekam na nowe produkcje :)
|
No dobra, udało mi się uzbierać trochę śmieci do Downloads i wyskrobałam nową simkę, zmysłową (przynajmniej taka miała być) Marigold:
[IMG]http://i39.************/35lx9j4.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.************/20ffhty.jpg[/IMG] P.S.* Wiem, że jest maxisowa, ale nie chciał mi się Warsztat uruchomić * Mój temat zaraz poleci na następną stronę... No ale dobra, raz kozie śmierć ;) * Mam małą prośbę, nie zwracajcie zbyt dużej uwagi na za niskie czoło, bo nie mogłam go poprawić... Bardzo przepraszam! Zapraszam do komentowania! |
Marigold jest śliczna.
Jedynie zielone oczy mi trochę nie pasują ;). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:34. |