![]() |
Odp: Dom Dom mój pierwszy dom
moi poprzednicy wszystko opisali.
nie podoba mi sie 2/10 :( |
szkoda że łazienka jest dla was nieładna bo ja ją robiłam
|
Jedyna co podoba mi sie w tym domu to łazienka bryła jest brzydka czemu nie ma ścieżki do drzwi ?? w domu pusto ciemno i ponuro
ocena - 4 za reszte pokoi nie licząc łazienki - 1 za brak ścieżki - 2 za bryłe - 1 za to że w domu jest dość pusto 2/10 |
Wybacz ale 1/10. Nie dlatego, że jestem wredna i nie podobają mi się fotki ale są podstawowe błędy: tak jak napisała na początku zelkam, nie łącz nowoczesnych mebli z tymi z poprzedniej epoki (np. lustro w łazience). Po za tym dom jest mało realistyczny, nie ma przedmiotów codziennego użytku. Ogrodu praktycznie brak, mogłaś chociaż garaż wybudować xP Bardzo nieciekawa bryła. Popatrz na pracę innych użytkowników, bardziej doświadczonych w budowaniu domów, np. marian140291, najnowszy domek. Od razu poczujesz różnicę :D Po za tym nie rób fotek w trybie budowania.
|
wszystkie błędy wspomnieli już inni użytkownicy.
ja tylko powiem że nudno i ponuro jest w tym domu. łazienka stanowczo za zielona. misz-masz ozdób i styli. ale skoro to pierwszy dom to SPRÓBUJĘ przynajmniej, przymknąć na to oko. 3,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:46. |