TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Fresc (By Linea) [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48810)

Constantia 29.12.2008 22:37

Odp: Fresc (By Linea)

Mi się nadal podobają tak owe bryły, chociaż, prawdę mówiąc, trochę mi się przejadły. Jedyny plus to fakt, że łatwo się w nich gra. Przód mnie nie zachwycił, ale jak zobaczyłam tył i ten zakątek przy rzeczce to naprawdę mi się to spodobało. A także podłogi. Kocham drewno, a i tapety pasują. A rzeczą, która mi się najbardziej nie podoba to łóżko. Okropne :P

Edit: A łazienka jest wręcz urocza :)

Agula_87 31.12.2008 09:03

Rewelka :) Jest śliczny

10/10 :)
pozdrawiam :)

Sweet.Dreams 31.12.2008 09:59

Nawet ładnie :)
Nowocześnie i nawet w porządku :D
Bardzo ładny ogródek
I cóż dodać?
Pozdrawiam ;)

haughton 31.12.2008 11:21

Bardzo ładny i starannie wykonany projekt. Zrobiłaś ciekawą i zgrabną bryłe, która ciekawie kontrastuje z otoczeniem i przyciąga oko (przynajmniej moje :)). Podoba mi się również elewacja domu, bardzo lubię te brązowe panele (tribeccasims, o ile mnie pamięć nie myli ;)), które tutaj przełamują jasne pokrycie ścian. Roślinność otaczająca budynek również jest dobrze skomponowana i nie "zagłusza" bryły.

We wnętrzach moja ulubiona odmiana modernu: ciepło i kolorki. Po raz kolejny udowodniłaś, że masz smykałkę do łączenia kolorów i wzorów - dom faktycznie wygląda na urządzony kobiecą ręką, wszędzie przewijają się kolory ziemi upiększone akcentami w bardziej żywych barwach i dodatkami dekoracyjnymi w odpowiednim stylu. Podoba mi się bardzo sypialnia z wydzielonym miejscem na kącik do pracy, ale pozostałe pomieszczenia również są oryginalnie zaaranżowane i ciekawe. Jedyne co mnie drażni to brak barierki na piętrze przy schodach, ale to naprawdę drobiazg. Świetna robota! :)

Chantelle 31.12.2008 12:30

bez komentarza...10/10

Lawend 31.12.2008 13:00

Bardzo mi się ten domek podoba, naprawdę. A szczególnie ta bryła. Może dałabyś go do ściągnięcia (chyba, że zawiera płatne dodatki)? :)

brzos 31.12.2008 13:16

Dołączam się do prośby Lawend.
Dom jest cudny. Nic dodać, nic ująć. :)

Anema 01.01.2009 16:32

Ten dom to prawdziwa perełka :D Jest świetny :D
100/10

Linea 03.01.2009 09:47

Dziękuję za wszystkie oceny i komentarze.
Niestety domu do ściągnięcia dać nie mogę, z uwagi na to, że całość zawiera płatne dodatki i myślę, że mój wapniaczkowaty komputer by nie przeżył pakowania całej parceli. ;-)
Pozdrawiam.

Lapis 03.01.2009 10:51

No to tak strasznie nie podoba mi sie ta woda z tyłu domu ;p
W hallu brzydki jest ten obraz żółty
Straszne jest to łóżko w sypialni
W salonie brzydka ta lampa koło sofy

Ocena
-1 za tą wode z tyłu
-0,5 za ten obraz
-1 za te łóżko

7,5/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:58.