![]() |
Odp: Renowacja domu na Alei Leśnej 40
No no no nawet ładny.!
Coś mi sie tam nie spodobało.! 9/10 |
dziękuje ślicznie za ocenkę :)
Dla mnie to oceny są dobre od 7/10, niżej są gorzej. Czyli mogę śmiało powiedzieć, że ten dom mi się udał :] |
Z zewnątrz niezbyt mi się podoba - szaro i smutno :/
Reszta śliczna :) |
Dziękuję za dedykacje :* i jednocześnie przepraszam za zwłokę.
Więc zacznę od początku: Bryła: Wydaje mi się trocha monotonna, nudna. Może dlatego ,ze cała jest w takich szarych kolorach, nie ma ogrodu, a i dach ma niezbyt ciekawy kształt. Wnętrza:Ciekawe urządzony, fajne dodatki z neta, i wszystko wygląda tak naturalnie- jakby naprawdę ktoś w tym domu mieszkał. Jest tak przytulnie :) mam parę zastrzeżeń, jednak wymienili je moim poprzednicy. Zewnątrz dom wydaje się taki duży, a w środku jakoś już nie..:P 9/10. Pozdrawiam! |
Podoba mi się w środku,ładny salonik chociaż nie przepadam za czerwonymi taprtami ,zapomniałaś o stoliku do herbaty
super kuchnia podoba mi się inne pokoje też , mają dużo potrzebnych rekwizytów i dodatków ( dawaj wszystko co pasuje z neta!) ładnie dobrane kolory ścian i podłóg bryła taka sobie mało ciekawa jedyny minus - to gdzie jest ogród? skąd masz ten jednosiodełkowy jednoślad dla cyrkowców-daj linka! xd |
eh... Szczerze? To nie wiem skąd mam ten bajerancki rowerek. :D
Dzięki za ocenki. Postaram się go posuzkać. |
Co robi wazon na łóżku????????? nikt tego nie zauważył? mało przytulnie, w łazience jakoś dziwnie. Nie podoba mi się.
|
Jak zobaczyłam drugą fotke to skojarzyło mi się z jakimś kościółkiem.
Bryła nie bardzo mi się podoba, te drzwi jakoś nie pasują do całości. Bardzo pusty ogród, szkoda. Przedsionek - nie jest zły. Łazienka nawet fajna. Salon - nie podoba mi się pokrycie ściany, reszta nawet fajna. Kuchnia jest bardzo fajna, podoba mi się. Pokój Suzy - nie podoba mi się wazon z kwiatami wlepiony w łóżko, oraz kartonik złączony ze ścianą. Ogólnie dom jest fajny, podoba mi się. |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.thesimsresource.com/artis...008/id/807979/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:01. |