![]() |
Odp: Mały Domek
Bryła mi się nie podoba, zwłaszcza kolor. Salon taki nie bardzo, ale nie jest zły. Łazienka :O w ogóle mi sie nie podoba, tam jest wykładzina? bardzo duże i strasznie puste to pomieszczenie, tam obok wanny, zabrakło funduszy na pokrycie ściany? Sypialnia nie bardzo mi się podoba, zwłaszcza te ciuchy, gabinet taki sobie, kuchnia wielka i pusta, ogród taki sobie.
Dom niestety, ale nie bardzo mi się spodobał. |
Eeek...Eek :O.
Nieporozumienie jakieś....powody podali inni 1/10 |
Jak ty tworzysz takie niesmaczne domy, to zastanawiam się, jak ty się ubierasz... Ale tu oceniamy domy, więc... W OGÓLE MI SIĘ NIE PODOBA. JEST NUDNY< PUSTY, I chyba spałaś, jak go robiłaś.
|
Ta łazienka mnie dobiła...
Ale serio no teraz siedzę jak idiotkę i myslę. Co ty nam chciałaś przez to powiedzieć?! |
ojj.. bryła mnie przeraza! i wogóle tak mało rzeczy jest. Ten dom mnie przeraza ..!!
zapamietam ten dom.. i to na długo |
Będę szczera, ale nie podoba mi się. Bardzo taki prostrokątny. Wogóle kolory mi się nie podobają wew. jak i na zew. Bardzo pusto w środku 2/10
|
Ten teren to istny koszmar. Strasznie pusto w środku. Ja na bryły uwagi nie zwracam bo nawet zwykłe prostokątne są ładne. Każdy pokój ma inny kolor. Po prostu zgroza 2/10
|
z zewnątrz... nie bardzo mi się podoba
W środku za duże pomieszczenia. Łazienka mi się kojarzy z łazienką w domu mojej babcina wsi - też była taka ogromna... przed remontem. Cokolwiek moja opinia jest tu... cóż, to się za bardzo nie liczy, bo sam robię podobne domki... Heh, twórz dalej, praktyka czyni mistrza |
no może ten dom nie jest cudem świata ale ... dajcie dziewczynie szanse.
A co do domku twoje pomieszczenia są strasznie ciemne. Powinnaś dodać jakieś lustra itd ,ponieważ one powiększają optycznie pomieszczenie ;) Nie zniechęcaj się buduj dalej. Naprawdę dodatki ,które są w grze można świetnie wykorzystać. Jeśli robisz jakikolwiek pokój przemyśl dokładnie jak masz zagospodarować pomieszczenie. Czekam z niecierpliwością na twoją następną pracę i mam nadzieję ,że zastosujesz się do moich rad. PS. Nie dałam oceny liczbowej ponieważ no ten dom zasługuje tylko na 1. Ale następny na pewno będzie lepszy <33 Pozdrawiam i życzę powodzenia Setishe |
Według mnie zła grafika, nudna bryła, okropny dach, w domu jest za dużo wolnego miejsca i same rzeczy od maxisa (ale z tym się pogodzę)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:25. |