TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Mały Domek (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48910)

Analisse 06.01.2009 12:41

Odp: Mały Domek

Bryła mi się nie podoba, zwłaszcza kolor. Salon taki nie bardzo, ale nie jest zły. Łazienka :O w ogóle mi sie nie podoba, tam jest wykładzina? bardzo duże i strasznie puste to pomieszczenie, tam obok wanny, zabrakło funduszy na pokrycie ściany? Sypialnia nie bardzo mi się podoba, zwłaszcza te ciuchy, gabinet taki sobie, kuchnia wielka i pusta, ogród taki sobie.
Dom niestety, ale nie bardzo mi się spodobał.

Swampfire 06.01.2009 13:00

Eeek...Eek :O.
Nieporozumienie jakieś....powody podali inni
1/10

Sunshine__ 17.01.2009 18:06

Jak ty tworzysz takie niesmaczne domy, to zastanawiam się, jak ty się ubierasz... Ale tu oceniamy domy, więc... W OGÓLE MI SIĘ NIE PODOBA. JEST NUDNY< PUSTY, I chyba spałaś, jak go robiłaś.

Panna Lawenda 17.01.2009 21:24

Ta łazienka mnie dobiła...
Ale serio no teraz siedzę jak idiotkę i myslę.
Co ty nam chciałaś przez to powiedzieć?!

LisK 23.01.2009 15:44

ojj.. bryła mnie przeraza! i wogóle tak mało rzeczy jest. Ten dom mnie przeraza ..!!
zapamietam ten dom.. i to na długo

Czerwona 23.01.2009 15:54

Będę szczera, ale nie podoba mi się. Bardzo taki prostrokątny. Wogóle kolory mi się nie podobają wew. jak i na zew. Bardzo pusto w środku 2/10

Ilona-Milka-simka 24.01.2009 14:42

Ten teren to istny koszmar. Strasznie pusto w środku. Ja na bryły uwagi nie zwracam bo nawet zwykłe prostokątne są ładne. Każdy pokój ma inny kolor. Po prostu zgroza 2/10

Komandos-94- 24.01.2009 14:57

z zewnątrz... nie bardzo mi się podoba

W środku za duże pomieszczenia. Łazienka mi się kojarzy z łazienką w domu mojej babcina wsi - też była taka ogromna... przed remontem.

Cokolwiek moja opinia jest tu... cóż, to się za bardzo nie liczy, bo sam robię podobne domki...

Heh, twórz dalej, praktyka czyni mistrza

Reminiscencja 29.01.2009 14:40

no może ten dom nie jest cudem świata ale ... dajcie dziewczynie szanse.
A co do domku twoje pomieszczenia są strasznie ciemne. Powinnaś dodać jakieś lustra itd ,ponieważ one powiększają optycznie pomieszczenie ;) Nie zniechęcaj się buduj dalej. Naprawdę dodatki ,które są w grze można świetnie wykorzystać. Jeśli robisz jakikolwiek pokój przemyśl dokładnie jak masz zagospodarować pomieszczenie. Czekam z niecierpliwością na twoją następną pracę i mam nadzieję ,że zastosujesz się do moich rad.

PS. Nie dałam oceny liczbowej ponieważ no ten dom zasługuje tylko na 1. Ale następny na pewno będzie lepszy <33

Pozdrawiam i życzę powodzenia
Setishe

Milka84 30.01.2009 18:49

Według mnie zła grafika, nudna bryła, okropny dach, w domu jest za dużo wolnego miejsca i same rzeczy od maxisa (ale z tym się pogodzę)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:25.