TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Aleja Spokojna 3- by Giovánni (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48963)

Gio 08.01.2009 17:50

Odp: Aleja Spokojna 3- by Giovánni

Cytat:

Napisał vibratoria (Post 931924)
PS. Widziałabym tę bryłę w małomiasteczkowej szeregówce.

Nie wiem, może gdzieś jest, jednak jest ona w całości mego autorstwa i z niczego sie nie wzorowałem robiąc ją :)

Vanitas 08.01.2009 17:57

Muszę powiedzieć, że mi się podoba! Jest inny niż wszystkie. Powaliła mnie ta ręka nad biurkiem napisana w mianowniku (to chyba nie z tej bajki. Już wszytko mi się miesza, mam 3 polskie dziennie i na każdym to samo) znaczy ten rentgen. W biblioteczce radio jest obrócone w złą stronę. 10/10

Analisse 08.01.2009 19:08

Bryła przeciętna, ale ma fajne kolory, nie podobają mi się schody. przedpokój - nie lubie cegiełek w domu, poza tym taki nawet, sypialnia małżonków - :O pierwszy raz widzę grzejnik obok łóżka, przeważnie daje się je przy ścianie, no ale są też takie które można postawić gdzie kolwiek, tylko że ten na taki nie wygląda. Nie podoba mi się dywan i krzesło przy łóźku. Mała biblioteczka - pokrycie ścian nie bardzo pasuje do całości, kącik wypoczynku fajny. Łazienka - wszystko fajne, jedynie to krzesło mi przeszkadza, jeszcze takie ogrodowe, ale fajnie złączyłeś je z ręcznikami, w życiu na taki pomysł bym nie wpadła. Kuchnia - ten biało czerwony dywanik mi nie pasuje, jadalnia - nie podoba mi się firanka i dywan. Kącik kominkowy - heh, krasnal :P bardziej by mi się podobało gdyby fotele/sofy były tego samego koloru. Kącik komputerowy jest nawet fajny. Kącik telewizyjny nie podoba mi się. Całość tego pomieszczenia - wszystko za bardzo blisko siebie. Na pojedyńczych fotkach lepiej się to prezentuje niż tak w całości.

vibratoria 08.01.2009 19:22

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 931926)
Nie wiem, może gdzieś jest, jednak jest ona w całości mego autorstwa i z niczego sie nie wzorowałem robiąc ją :)

Słońce, nie zrozumiałeś. :D
Widziałabym a nie widziałam. :D W sensie, że w szeregówce mogłoby też fajnie wyglądać. :D

zelkam 08.01.2009 20:48

Dom jest poprawny, ale nie zachwyca. Nie podoba mi się, ze mieszasz kolory bez żadnego zastanowienia. Twoje poprzednie projekty imo były lepsze. 5/10

Gio 09.01.2009 14:13

Cytat:

Napisał zelkam (Post 932136)
Dom jest poprawny, ale nie zachwyca. Nie podoba mi się, ze mieszasz kolory bez żadnego zastanowienia. Twoje poprzednie projekty imo były lepsze. 5/10

Odnosze wrazenie, ze nie przeczytalas wstepu. Tam jest wzsyzstko napisane dlaczego tak jest

zelkam 09.01.2009 15:30

Przeczytalam, tylko spodziewałam się czegoś innego.

dżin. 09.01.2009 17:00

Pomieszane style, zagracone i to bardzo, ale jest dobrze:)
Na bank budujesz lepiej ode mnie,
7/10

yuppie 10.01.2009 16:22

Domek ładny ale nie przypadł mi zbytnio do gustu.!
A dlatego ze jest za dużo po nawalane.!
Ale ogólnie jest tak klimatycznie.!
9/10

Lapis 10.01.2009 17:53

Piękny śliczny itp.

Ocena

0,5 - za troszke zbyt duze zagracenie

9.5/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:15.