![]() |
Odp: Kolejny piękny dom
Ona sobie jaja robi dając te domy, na dodatek zrobione na takich zdjęciach.
Co do słów KOLEJNY PIĘKNY DOM zgadzam się w 100% |
Fatalny Dom Przez Wielkie F 0/10
|
Proponuje zamknąć ten temat.
|
Wejście - nie podoba mi się tapeta. W duecie z podłogą jest za pstrokato.
Kuchnia - nawet ładnie, ale kuchenka nie powinna być żółta. srebrna byłaby o niebo lepsza. Jadalnia - zaciekawiło mnie okno. Zamiast szyby jest jakaś fototapeta? ;) Pokój rekreacyjny - Nawet fajnie, ale odsuń bilard, bo jest za blisko pianina. sypialnia - po co ten parawan? Reszta nawet ładnie :) Łazienka - podoba mi się pomysł z dywanem... ale nie zielonym. Za intensywny odcień i za mało przypomina dywan ;) Ogród - tragedia. Owego nie widzę. Za mało roślinek. I o zgrozo - basen na ukos. Z wody wychodzi się prosto na trawę? Jakaś podłoga by się przydała. ;) Sadzawka - za płytka ;d;d Bryła - kompletnie mi się nie podoba. Strasznie podłużna i z paskudną elewacją. A dodając płytki na dachu to istna tragedia. Ogólnie rzec biorąc widzę w Tobie nadzieje. Jeżeli masz za mało mebli zacznij ściągać obiekty z internetu. I nie zapominaj o szczegółach takich jak kwiaty, rzeźby, obrazy, zasłonki. I puszczam w niepamięć poprzednie prace. 6/10 Wolt. |
Nie oglądałem twoich poprzednich prac i szczerze mówiąc nie zamierzam. Nie zważając na tytuł tematu i opinie użytkowników, oddaję głos w sondzie - 4/10. :)
|
Dom nie przypadł mi do gustu,
ale i tak jest całkiem niezły Tylko szkoda, że jest tak pusto Najbardziej podoba mi się Jadalnia i Ogród :) 4,9/10 |
Ohydne.
1/10 |
Zgadzam się z przedmówcami. Nie umiesz budowac domów!
To wygląda okropnie, nie muszę chyba mówic jaka jest ocena. ;\ Pff. Kolejny piękny dom, rzeczywiście. |
Umiem budować domy. Zazdrościcie??
|
Cytat:
Jak będziesz tak ciągle wszystkich prowokować nie będą zwracać na Ciebie uwagi. Sciągnij z internetu ładne dodatki i poświęć kilka dni na budowę domu. Narazie nie ma czego zazdrościć. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:16. |