![]() |
Odp: Rezydencja "Family Romanov"
Cytat:
Nie podoba mi się bryła, szczególnie te balkoniki, a raczej płotek. 8/10 - ładnie zrobiony, to trzeba nagrodzić. |
No, no :) Co za arystokracja. Podoba mi się :)
Widzę, że stawiasz na realizm, co u mnie jest dużym plusem. Pozwolisz, że czepne się szczegółów, bo ogólnych błędów nie ma :) Czerwony samochód to pomyłka. Mogłaś dać mniej sportowy. Nie podoba mi się, że nad wejściem nie widać podłogi ;d Chyba masz OŻ, więc sufity powinno być widać, a jak nie, to w internecie zawsze znajdziesz gotowy sufit :) Nie podoba mi się wejście do pomieszczenia na zdjęciu 7 i 9. Za "prostackie" jak na ten dom. Łazienka... o.o co ja widzę :) Papier toaletowy. Nie zapominasz o szczegółach. Tylko co przy toalecie robi ręcznik? Gabinet też fajny, ale może za ciemna i za wzorzysta tapeta. Podsumowanie: Bardzo mi się podobało. Nie zapominasz o detalach, a to wielki plus. ;p 10/10 Pozdrawiam Ten naładowany i żywiołowy. xd |
Bryla taka sobie..ale wnętrze idealne.. cudownie wszystko się z sobą komponuje..wszystko jest dopracowane.cudowne!!!
ocena;10/10 pozdr. |
Cho*ernie(na wszelki wypadek ocenzurowałam, ale inne słowo mi tu nie pasuje:D) trudno jest umeblować dom w takim stylu i nie osiągnąć kiczu. Tobie się to udało- wyszło z klasą i bardzo realistycznie. Piękna bryła.
9.5/10 (za ogród) |
Właśnie ten styl uwielbiam.
Po prostu super, chociaż jakoś przeszkadzają mi dwie bramy... |
Witaj
Uuuuuwielbiam takie klimaty hehe:D I szczerze mówiąc widziałem dziś podobny dom co do bryły w realu:) I moze przez to teraz w Twoje bryle czegoś mi brakuje, bo jest ok, ale jednak cos bym dodał...Jednak wnętrze-piękne i niczego nie umiem sie czepić. 9,5/10 |
Bryła jest świetna. Królewska i elegancka.
Myślałam sobie, że to tylko z zewnątrz, a w środku do szczyt nowoczesności, ale nie. Hol to miłe zaskoczenie. Dalej już spodziewam się tylko rezydencji w tym stylu i oczywiście ją dostaje. Wszystko wykończone na tip-top xd. Najbardziej mi się podoba pokój dziecka i ogród. 10/10 choć rezydencja zasługuje na o wiele więcej. pozdrawiam, doom. |
Bez zastrzeżeń, w pięknym stylu...
Bardzo podoba mi się salon. Nie pasuje mi ta nowoczesna zmywarka w kuchni, ale wiem, że innych nie ma, ale można myć naczynia w zlewie... 10/10 ( nie odjęłam za zmywarkę, bo to nie Twoja wina ) Pozdro:) |
Fajne, tylko ten sportowy samochód to tego nie pasuje. Pasowałby taki, no wiesz taki stary...
Ogólnie, b. dobrze 9.5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:49. |