![]() |
Odp: Simki by Nemezis
A mi się podobają. ^^
Parwati i Padma są przeurocze, kojarzą mi się z postaciami z mangi (przypuszczam, że miały je przypominać. ;) ). Ale zmniejszyłabym pierwszej wielkość nosa, a drugiej kolor brwi na ciemnobrązowe albo czarne. Vanessa niby jest okey, ale jednak coś mi się w niej nie podoba. Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń. ^^ |
;) Przynajmniej komuś się podobają =) i dzęki za komentarz,postaram sie zrobić troche lepsze simki ;)
|
Dodam następną ;)
Nie ma imienia,sami możecie jej je dać :D Oto ona: http://img205.imageshack.us/img205/9...simuskaht3.png Jest chyba lepsza niż tamte :) EDIT:Czemu nikt nie komentuje? :< |
zupełnie przeciętna.
szkoda, ze fota z warsztatu. i taka nierealna, pokombinuj z kształtem twarzy. ahh, i za jasne brwi. usta tez mi sie nie podobaja dam 5/10 |
Ellie-cały czas kombinuje ;)
Ale oki,a z warsztatu dlatego,że nie miałam czasu...może póżniej dam inne foty :D |
Całkiem ładna ale popracuj trochę nad kształtem twarzy i poszczególnych jej elementów ;)
9/10 dla zachęty :) |
reas1 dziękuje :**
|
Simka ma cholernie tępy wyraz twarzy. Widac, że jest niedopracowana. A jak nie masz czasu skonczyc prezentacji to poczekaj chwilę, to nie wyścigi...
|
musisz nad nią popracowac troszke. usta i oczy mi się nie podobają. Podbródek troche bym zrobił bardziej ostry.
|
Ok,dzięki wszystkim :**
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:53. |