![]() |
Odp: "Nieuporządkowany chaos" by kubuss
gosiaczee - nie wszystkie są małe, były też duże.
|
Zaskoczyles mnie, swietna bryla. Bardzo pomyslowa! Wewnatrz jest jeszcze lepiej. Piekne sa te jasne panela na podlodze.
Najbardziej przypadl mi do gustu koncik z komputerem. Juz widze jak bym zasiadla w tym wygodym foteliku :) |
Kurde...
A ja to nawet tak prostego domu nie zbuduję. xD fajne kolory. ;) 10/10 |
Bardzo ładnie. Bryła fajna, taka mała. A w środku też fajnie jasne kolory, wszędzie ścisk i to mi się w tym podoba. 10/10
|
Dzięki za ocenki :D
|
:O dostałam dedykację
|
A ja?
Co do domku: malutki i ceplutki, choć salon wydaje mi sie trochę oziębły, ale to nic 9/10 |
Bardzo mi się podoba i nawet nie mam nic do zarzucenia, wszystko jest ładnie dopracowane.
Edit: O, nie zauważyłam, dzięki za dedykacje :D |
Domek wyglada rewelacyjnie...naprawdę podziwiam:))
ocena 10/10 |
Dojrzałam swój nick wśród osób, którym dedykowany jest domek :D
Co prawda nie wiem, czym sobie na to zasłużyłam, ale dziękuję :) Co do domku, to muszę powiedzieć, że ja lubię dużo przedmiotów i domek w całokształcie mi się podoba. Pomimo przewagi nowoczesności ma w sobie coś swojskiego, coś co sprawia, że wnętrze jest przytulne. Uczepię się tylko podłogi w kuchni, która przy tych sosnowych deskach wydaje się za zimna, wręcz lodowata (i jak na moje oko, te sosnowe deski się z nią raczej nie lubią :P) Kolor mebli także trochę "się gryzie" z kolorem ściany. Jakoś mi te dwa odcienie zieleni do siebie nie pasują. A może problem tkwi w intensywności kolorów? Łóżko w sypialni postawione na ukos wydaje się niezbyt dobrym pomysłem. Niepotrzebnie zabiera wolną przestrzeń, której i tak w pokoju jest mało. Ogród wystarczający. Na tak małej parceli nic więcej nie trzeba, oprócz tych kilku drzew co zapewniają miły klimat i kwiatków, które ucieszą simowe oko :) Pozdrawiam :D Irbis |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:14. |