TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Why me? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49280)

niepokorna 20.03.2009 15:27

Odp: 'Why me?'

no, to może ja zacznę.
Przede wszystkim - strasznie Cię przepraszam, że nie skomentowałam Twojego fs wcześniej!
Powracając do treści komentarza - bardzo mi się podobają opisy, są świetne, a opis paska najlepszy :)
strasznie podoba mi się postać głównej bohaterki - z jednej strony silna i nieczuła, z drugiej natomiast wrażliwa i potrzebująca opieki. Jej mąż ... no proszę, CIA i mafia.. kto by się spodziewał ;]]
bardzo lubię odcinki wspomieniowe - poznajemy lepiej bohatera, to wiele o nim mówi.
Masz u mnie ogromnego plusa za długość odcinka - mogłam się na chwilę zatopić w tekście, zapomnieć o chińskiej zupce, która mi wyparza gębę ;D

co do zdjęć - pamiętaj, że na tym forum wyznaje się zasadę - im więcej zdjęć, tym lepiej! ;)

Charionette 20.03.2009 17:26

Piszesz naprawdę świetnie. Za każdym razem czytam "twoje wypociny". Można chyba powiedzieć, że jestem wiernym czytelnikiem :D. Nie mam zastrzeżeń ani do tekstu, ani do zdjęć. Uwierz mi, wiem jak to jest pisać dla paru osób. Znam ten ból, ale już się z nim pogodziłam. Widać tak musi być. Ale żeby nie offtopować lepiej skończę.

Ocenka : 10/10

Liv 21.03.2009 11:09

Fakt, szkoda, że nie masz więcej czytelników :( Bo FS naprawdę warte przeczytania. Ogłaszam się stałą czytelniczką :D
Kurczę, cudem dotarłam do końca. Mogłabyś robić krótsze odcinki?
Świetne zdjęcia , do tekstu też nie mam innych zastrzeżeń, prócz wyżej wymienionego ;)
10/10

Volturia 21.03.2009 14:27

Hm, dzięki droga Liv :rolleyes: . Miałam nadzieję, że to FS wzbudzi więcej refleksji, ale trudno i dziękuję za uwagę :D
Zdawało mi się, że moje odcinki są wnet za krótkie, ale najwidoczniej zdjęcia jeszcze optycznie je przedłużają :P

No nic, zmniejszę porcję teksu :) i szybko spróbuję napisac następną część. pozdrawiam

doom 27.03.2009 21:22

witam. zyskałaś kolejną czytelniczkę. ej no mega podoba mi sie ; dd
czekam na kolejny ;d

niepokorna 27.03.2009 21:57

kiedy możemy się spodziewać odcinka? ;)

Volturia 27.03.2009 22:01

hymhym... Sądzę, że pojawi się pod koniec weekendu :D < oh, jak wyczekiwanego :rolleyes: >

niepokorna 27.03.2009 22:09

Łałałała

Czarnula, oddaj mi trochę swojego talentu :<

Volturia 27.03.2009 22:34

jakiego talentu : DD ty chyba biorąc prysznic uderzyłaś się w głowę ;D

Titellè 28.03.2009 11:24

ja również dołączam do grona czytelniczek ;d wszystkie części nadrobiłam i przyznam ,że bardzo mi się podoba :) czekam na kolejne !
ocena: 10/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:35.