![]() |
Odp: "Victoria" by steve
Jeżeli to na prawdę jest Twój pierwszy dom, to ja pakuję manatki i zwijam się na emeryturę! :O
Może jest dosłownie kilka małych uchybień, ale na prawdę małych, a ilość plusów jest wręcz porażająca!. Świetna robota, gratuluję... Wielkie możliwości przed tobą... |
Cytat:
Cytat:
Oczywiscie nie mam gry od wczoraj, i budowałem wczesniej domy ale na potrzeby swojego grania, a więc to były raczej proste domy w których się gra wygodnie i szybko. Bo np w tym przedstawionym wątpie aby grało sie wygodnie a szybko na moim komputerze to już napewno nie:D W każdnym razie....dziękuje za taką opinie (która podniosła poziom mojego humoru o kilka stopni do góry:D), a własciwie to bardzo dziękuje i polecam się na przyszłość bo napewno będą kolejne moje domki;D pozdrawiam, steve |
Więc tak, za dużo czarno - białych zdjęć i na oprowadzaniu po domu nie pokazałeś łóżek, widać je dopiero na zrzutach. Ogród ładny ponieważ lubię jak jest dużo kwiatów, więc za to plus.
Ogólnie nie trafiłeś w mój gust ale dom niezły 7/10 |
Możesz być pewien, że dzięki temu dziełu zyskałeś co najmniej jednego pilnego obserwatora...
PS. I ja dziękuję za tak pochwalną opinię o moich domach:D |
Cytat:
Cytat:
A co do PS. To Twoje domy zasługują na taką opinię:) |
Fajny, podoba mi się. Nie wiem co chcecie od tego dachu, mi nie przeszkadza, wygląda tak... apetycznie xD Znalazłem oczywiście kilka błędów, ale nie chce mi się ich opisywac. Jednak nawet one nie psują całości. Ogród bardzo ładny i urokliwy. .Ogólnie całkiem przyjemny domek.
10/10 |
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to dach bryły, za wielki. Sama bryła mi się podoba, ogród również. Wewnątrz trochę pomieszałeś/aś style, co nie za bardzo mi się podoba. Ale ogólnie to ładnie to wszystko ze sobą wygląda. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
No ładny.
Bez wiekszgo opisu. 8/10 |
Bardzo ładny!!! :)
Nie podoba mi się tylko sypialnia nr. 3. Sama chciałabym miec taki w swoich simsach ;) |
Cytat:
ocena 10/10 :)) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:57. |