![]() |
Odp: Mexiss Luxurious Cars Salon samochodowy
Trzeba przyznać, że to bardzo ciekawy pomysł. Poprawić tylko bryłę... taka za kwadratowa jak dla mnie.
10/10. Dobre wykonanie, widać włożona pracę w ten projekt. Oby więcej takich :D |
Dla mnie to to jest cudne :) 10/10
|
No kolego, rozumuje ,że i ty nie uznajesz Simsów bez normalnych samochodów xD
No musze powiedzieć ,że się bardzo napracowałeś, i dobrze, bo ci wyszło CUDO :D Gratuluję ^^ 11/10 Pozdro ;] |
Zdjęć trochę dużo ale to jest wręcz cudne.
Ładne samochody i wszystko ładne. Nic dodać nic ująć. JEST TO POPROSTU BOSKIE!!! Mi się bardzo podoba 10/10. Pozdro ;) |
oryginalne bardzo. super .10/10
|
Pomysł i wykonanie jak zwykle świetne.
A z tymi czasochłonnymi kafelkami, to się naprawdę nie dziwię :) Człowieku, powiedz mi, skąd Ty bierzesz takie pomysły i chęci na realizację?! 10/10 |
Pomysł i wykonanie fantastyczne :) Wszystko wygląda wspaniale i powaliło mnie z nóg. Mimo olbrzymiej ilości dodatków z neta projekt wygląda nowatorsko i oryginalnie. Szczególnie fakt przedstawienia budynku w remoncie mi się spodobał :) Oczywiście ocena najwyższa :)
|
dziękuję wszystkim za opinie, czekam na kolejne :)
zbiorę je i w tym o to miejscu zapowiadam iż rozpoczynam prace nad kolejnym podobnym projektem dlatego prosze o jakies wskazówki :) |
Już Ci o tym pisałam, ale napiszę raz jeszcze w tym miejscu. Naprawdę masz fajne pomysły :) Robisz miasto z prawdziwego zdarzenia :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:05. |