![]() |
Odp: Renowacja Zachodniego Bulwaru Marzeń 1026 by kotka22
Nie podoba mi się
w hallu jest pusto daj jakieś dywany jadalnie jest straszna nic mi w niej nie pasuje fajne obrazy jak widzę nie masz za dużo dodatków a w tedy trudniej urządzać 5/10 |
nie podoba mi sie. pokoj nastolatki wyglada jak pokoj dla babci. po za tym wiekszosc elementow gryzie sie ze soba
|
nie jest tak źle :) ale dobrze też nie jest :/ 6/10
|
Twoje pomysły aranżacyjne mieszczą się na razie na początku skali ocen , ale fajnie , że pokazałaś coś w swoim wykonaniu , bo przyznam , że byłam ciekawa Twoich umiejętności . ;)
|
Domek nie jest straszny. Jest nawet ok, ale jest w nim za pusto. Mam nadzieję, że doczekam się własnoręcznie wybudowanej przez ciebie bryły, bo wydaje mi się, że masz niewykorzystany potencjał budowniczy. Ale jak go rozwiniesz, zależy tylko od ciebie... :) Mogłabym dowiedzieć się, skąd wzięłaś to łóżko w pokoju nastolatki i obraz z różą (tą czerwoną) na trzecim zdjęciu w salonie?? Dziękuję...
B) |
W hallu mi tak jakoś nie pasi.
8/10 |
Nysiu12 - obraz jest z thesimsresouce, lóżeczko z Lazurowej Promenday [ aura bed ] Darmowe :)
Co mojego (anty)potencjału - nie mam,moje bryły wyglądają jak klocki lego :D Dziękuję za ocenki <333 |
No to lecimy ekspresowo: Za ciemno wszędzie, podłogi i salon są fuj, zwłaszcza kanapa (stoi też za blisko telewizora) pomieszanie stylów i ten kamień czy cuś na zewnątrz be. ocena: 7/10
|
Felis_silvestris- Ty masz anty potencjał? To chyba moich domów jeszcze nie widziałaś (i dobrze, bo są koszmarne).
Pozdrawiam :) EDIT: Natchnęłaś mnie... Może i ja zrobię jakąś renowację, jakiegoś maxis domu?? |
Bardzo mi się podoba tylko trochę ciemne te pomieszczenia ;);) Moja ocena to oczywiście 10/10 :) ;p pozdrawiam :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:38. |