![]() |
Odp: Manton by vibratoria
Dom jest rewelacyjny. Takiego umeblowania i urządzenia wnętrza dawno nie widziałam. Wszystko wygląda przecudownie :) ocena nie inna jak 10/10
|
Cudowne...
10/10 |
pieknie, ladnie tak 'pomieszalas'; stary wystroj z nowoczesnym akcentem, nie moge sie do niczego przyczepic ;D 10/10
|
Bryła wygląda jak kloc - fakt. Ale to nie znaczy, że trzeba projekt oceniać niżej...
Świetnie odzwierciedliłaś to o czym napisałaś na wstępie. Ładnie wygląda na zewnątrz choć, jak mówiłaś, nie wykonałaś ogrodu, który moim zdaniem by trochę oszpecił ten projekt. Wewnątrz jest bardzo ładnie, bez przepychu Spodobał mi się pomysł z łazienką. Ładne, nie gryzące się (o dziwo) kolory i pomysłowo oddzielone pomieszczenie z wanną od tego z kibelkami :D. Sypialnia bardzo ładnie Ci wyszła, ale te jeansy na łóżku... Nie podobają mi się. Po prostu. Salon. Wow! :D Świetny pomysł z tą częścią górną. Pomimo kilku malutkich usterek, podoba mi się. Pozdrawiam i życzę kolejnych, pięknych projektów :) |
Bardzo Wam dziękuję za oceny i przemiłe komentarze. :D
Niezmiernie cieszy mnie fakt, że znacznej większości projekt się spodobał, tym bardziej, że jego ukończenie było szalenie karołomne. Cytat:
|
Już rozumiem :D
|
Musisz zrobić poradnik,w których będzie jak sie robi szklane dachy :P
Ok, przechodze do domu - jak widze takie budowle, to mi się NY przypomina ^^ Fajnie tobie to wyszło, tylko ten merc jakoś nie pasuje, ale reszta spoko ;] 10/10 :) |
Kolejny świetny projekt! :)))
Wszystko jest idealnie i starannie dobrane no i świetne dodatki. Ocena 10/10 |
Hmm... ciekawy pomysł, nie powiem aby mi się z zewnatrz bardzo podobało, ale chyba o to chodzi?
Wnetrze jest piękne, jak zawsze, lecz bardzo kontrastuje z tym co zrobiłaś na zewnatrz. Z początku myslałam, że zaprezentujesz nam wnętrze starej fabryki, a tu ładne mieszkanko. Nietypowe... Ocena: 10/10 |
grzyzie mnie to, że takie ładne wnętrza, a tak na zewnątrz. Wg. to nie trzyma się kupy.
No, ale ok. 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:09. |