TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Manton by vibratoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49627)

justinea4 19.02.2009 14:52

Odp: Manton by vibratoria

Dom jest rewelacyjny. Takiego umeblowania i urządzenia wnętrza dawno nie widziałam. Wszystko wygląda przecudownie :) ocena nie inna jak 10/10

pisaqeczka 19.02.2009 15:10

Cudowne...

10/10

ZuuZaa 19.02.2009 15:15

pieknie, ladnie tak 'pomieszalas'; stary wystroj z nowoczesnym akcentem, nie moge sie do niczego przyczepic ;D 10/10

mienso 19.02.2009 16:38

Bryła wygląda jak kloc - fakt. Ale to nie znaczy, że trzeba projekt oceniać niżej...

Świetnie odzwierciedliłaś to o czym napisałaś na wstępie. Ładnie wygląda na zewnątrz choć, jak mówiłaś, nie wykonałaś ogrodu, który moim zdaniem by trochę oszpecił ten projekt.

Wewnątrz jest bardzo ładnie, bez przepychu . To mi się podoba. Żywe kolory oraz meble (te krzesła w kuchni są cudowne! :D) od razu mówią, że mieszka tam jakiś artysta.
Spodobał mi się pomysł z łazienką. Ładne, nie gryzące się (o dziwo) kolory i pomysłowo oddzielone pomieszczenie z wanną od tego z kibelkami :D.

Sypialnia bardzo ładnie Ci wyszła, ale te jeansy na łóżku... Nie podobają mi się. Po prostu.

Salon. Wow! :D Świetny pomysł z tą częścią górną.

Pomimo kilku malutkich usterek, podoba mi się.

Pozdrawiam i życzę kolejnych, pięknych projektów :)

vibratoria 19.02.2009 18:14

Bardzo Wam dziękuję za oceny i przemiłe komentarze. :D
Niezmiernie cieszy mnie fakt, że znacznej większości projekt się spodobał, tym bardziej, że jego ukończenie było szalenie karołomne.

Cytat:

Napisał lizak. (Post 962105)
Sypialnia bardzo ładnie Ci wyszła, ale te jeansy na łóżku...

lizak. - jeansy (podobnie jak towarzyszącą im kiczowatą torebeczkę, oraz trąbkę na półce w dolnym hallu), umieściłam jako drobną sugestię, że mieszkańcy tego domu są niezwykle roztrzepani i nie do końca mają po kolei w głowach. Bo kto normalny chciałby mieszkać w takiej zasyfionej okolicy? Zwłaszcza - jak słusznie zauważył bartekie4 - ktoś tak zasobny w kapuchę. :D

mienso 19.02.2009 18:39

Już rozumiem :D

Paka 19.02.2009 18:58

Musisz zrobić poradnik,w których będzie jak sie robi szklane dachy :P
Ok, przechodze do domu - jak widze takie budowle, to mi się NY przypomina ^^
Fajnie tobie to wyszło, tylko ten merc jakoś nie pasuje, ale reszta spoko ;]
10/10 :)

katerina1989 19.02.2009 19:07

Kolejny świetny projekt! :)))
Wszystko jest idealnie i starannie dobrane no i świetne dodatki.
Ocena 10/10

Fiorella 19.02.2009 19:09

Hmm... ciekawy pomysł, nie powiem aby mi się z zewnatrz bardzo podobało, ale chyba o to chodzi?
Wnetrze jest piękne, jak zawsze, lecz bardzo kontrastuje z tym co zrobiłaś na zewnatrz.
Z początku myslałam, że zaprezentujesz nam wnętrze starej fabryki, a tu ładne mieszkanko. Nietypowe...
Ocena: 10/10

Intenso 19.02.2009 19:26

grzyzie mnie to, że takie ładne wnętrza, a tak na zewnątrz. Wg. to nie trzyma się kupy.

No, ale ok. 10/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:09.