![]() |
Odp: La maison - " Nostalgie "
Wow!
Dom mi się bardzo podoba... Ten styl, w którym urządzony jest super... |
świetny domek :) Nie można mu nic zarzucić :) 10/10
|
Hm...Ten dom to cuuudo, a zwłaszcza ogród. Już kolejny raz ktoś mnie zamordował, a ja wciąż żyję. Co się będę dalej rozpisywał. Krótko - 10/10 :P
|
Śliczny jest, cudo normalnie....
10/10 |
Super , pieknie :* 10/10
|
Bryła mi się nie podoba. + za zagajenie. Wewnątrz ładnie chociaż że nie w moim stylu. Najbardziej podoba mi się kuchnia, najmniej łazienka nie podobają mi się w niej te niebieskie akcenty. Salon i sypialnia bardzo ładne. Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
No i kolejna perełka :D
Szkoda, że tak rzadko wystawiasz swoje prace , bo są naprawdę piękne ;) No łazienka jest może troszkę zimna, ach i jeszcze ten kominek w korytarzu... czyżby miał jakieś drzwiczki przy palenisku ? :D 10/10 |
Dziękuję za kolejne komentarze i oceny . :)
avenly - kominek w korytarzu stanowi wyłącznie element dekoracji . :D |
ja też się wypowiem ; D
A mogę powiedzieć tylko, że świetnie ci domek wyszedł nie jest pusty, ani zagracony, a do tego wszystko utrzymane w jednym klimacie 100/10 ;) |
Śliczna okolica, pierwsze wrażenie - jak najlepsze :)
Bardzo ładnie prezentuje się wejście do domu. W korytarzu nie podoba mi się tylko dywanik, ew. do kominka można by się czepiać. Za kuchnię bardzo duży "+" :) Naprawdę podoba mi się to pomieszczenie, panuje w nim lekki bałagan ale wygląda to tak jakby pani domu akurat była w trakcie przygotowywania posiłku :) Jadalnia ładna, choć ta ławka przy stole jest jak dla mnie dość niepraktyczna - wysokie oparcia krępowałyby ruchy :) Salonik przyjemny, choć znów ten dywanik no i nie podobają mi się te rozsypane płatki kwiatów. W łazience nie mam się do czego przyczepić, może tylko ta popekana ściana niekoniecznie :) Sypialnia ok, nie podoba mi się jedynie łóżko ale to już moje osobiste widzimisię ;) No i nie będzie chyba zaskoczeniem jak powiem że gabinet jest przepiękny :) Zachwycające jest zwłaszcza pierwsze zdjęcie. Ogród ładny z uroczym miejscem na pikniki. Całość jest naprawdę dobra i przyjemna dla oka :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:02. |