![]() |
Odp: Dom Málaga
bryła jest p-r-z-e-p-i-ę-k-n-a! podobnie jak ogród, wspaniały. widać, że się przyłożyłaś :) to co mi się nie podoba to łazienka i sypialnia-obie jakoś tak bez pomysłu. aale ogólnie to 8/10 :)
|
Teraz ja:D Zacznę ab ovo:
Nie podoba mi się to, że dom i płot są z tej samej cegły. Co do ogrodu masz racje - jest bardzo ładny, rażą mnie tylko palmy. Wnętrze jest przytulne, stonowane, tylko bluszcz jest nienaturalny- no chyba że ta artystka nie czyta i roślina zrosła się z książkami. Słoneczna kuchnia i łazienka są super. Sypialnia jak na artystkę zbyt pusta, zważywszy na zawalony salon. Co to za pokój z fotelem i roślinami? Domowa dżungla?:P Salon- podoba mi się na gruba kolumna, o bluszczu mówiłam, pełno różnych gratów, co mnie nieco razi. Ogółem 7,5/10, wiem, że stać Cię na więcej. To 0,5 za kota który w tej pozycji wygląda jak młoda małpa:D Pozdrawiam:) |
Cytat:
Bryła... |
Lizaku bryła 13 domku kotka nie jest ani trochę podobna do mojej, ponieważ, moja jest o wiele większa :D
|
Nie podoba mi się:
-bluszcz na bliblioteczkach -szara rzeźba, jakiś anioł, czy co to -brudna podłoga w salonie-gabinecie W ogóle jest pół na pół. |
Ładny, tylko kuchnia i ogrodzenie na zewnątrz mi się nie podoba - wygląda jak jakaś twierdza, a kuchnia za żółta.
Ocena: 8/10 |
Przesadziłeś z tym słońcem, chyba trochę za duże.
Bryła: Niezła, ogród mi się nie podoba ze wzg. na porozstawiane byle gdzie kwiatki. Wnętrze: Fajne, podoba mi się. Kącik malarski byłby ok gdybyś go ustawił w bardziej zacisznym miejscu, a nie przy kuchni. Ładna sypialnia i ogólnie cała kolorystyka domku. 8/10 |
Bryła za bardzo rozlazła. Wnętrza ładne ale zbyt puste, chodzi mi tu o salon/hall. Kolory ładne. Ogólnie to fajnie Ci wyszło. Ocena: 8/10
kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:18. |