![]() |
Odp: Kacik Czarownicy
Piękny :o Skąd są te starodawne meble?
Ocena 10/10 |
Ciekawy pomysł, trudno powtórzę się- z wykonaniem gorzej.
Ale klimat utrzymałaś dlatego fajnie wyszło. Mgła jest świetna i w ogóle zdjęcia bryły w nocy < 33 9/10 |
Zacznę od tego, że bryła jest prosta, ale akurat odpowiednia jak na niewielki "domek". Utrzymana w "mroku i tajemnicy" czyli znakomicie oddaje charakter magii . Ogród ponury, ale gustowny, a w szczególności spodobały mi się drzewa :D Również super wyszedł ci "ogródek" z warzywami . W środk jest rewelacyjnie!!! Mebla dokładnie dobrane. Kolorystka niekiedy mroczna, a niekiedy żywa i jasna. Cały dom jest utrzymany w jednym stylu (chociaż nie jestem przekonana co do kuchni i jadalni).
Jak dla mnie projekt wypadł znakomicie i dlatego moja ocena to 10/10 |
Bardzo ładny domek. Najbardziej podoba mi się od zewnątrz... ta mgła sprawia, że jest taki fajnie mroczny.
|
Na zewnątrz dom bardzo mi się podoba. Naprawdę czuć magię miejsca. Tylko to prostokątne jeziorko czy bagno mogłoby być mniej prostokątne. :P
Co do reszty ... bardzo, ale to bardzo ładne dodatki z internetu. To one tworzą ten niesamowity klimat. Autorom tych mebli ogromnie gratuluję talentu i oryginalności w tworzeniu dodatków :) Jeśli chodzi o ustawienie mebli, to trzeba przyznać, że ustawione są całkiem zwyczajnie. Na rzucie widać że w pomieszczeniach jest dużo niezagospodarowanej przestrzeni. Najgorzej pod tym względem jest w korytarzu, bo zdaje się, że poza skrzynią nie ma tam nic. Dodatkowo ten wieszak bardzo nie pasuje, no i alarm też. Poza tym, nie wiem dlaczego mając tam tyle miejsca, postawiłaś skrzynię w oknie. W salonie fatalnie prezentuje się telewizor. Obrazy również nie komponują się najlepiej z tymi pięknymi dodatkami z internetu. W kuchni meble są bardzo ładne, ale gdzieś zgubiłaś czarodziejski klimat. Myślę, że główną winę za to ponosi biała ceramiczna podłoga i koguciki na ścianie. Ustawienie mebli w prostej linii pod ścianą również nie zachwyca. Na chyba każdym blacie coś stoi. Wygląda to, jakbyś ustawiła te przedmioty "na siłę". Nie podoba mi się to. W pokoju magii najbardziej powinno czuć się jej klimat. Tymczasem tam ta magia jakby jest, ale bardzo ulotna. W sypialni zachwyciły mnie meble, więc składam kolejne wyrazy uznania dla ich autora. Ustawione jednak są tak bardzo normalnie, w rzędzie pod ścianami, ale w całokształcie sypialnia jest naprawdę ładna. Jedynie obrazy nie pasują do całości. Łazienka jest ładna. Poszukam sobie innych Twoich domków do obejrzenia :) Miłego dnia ... :D Irbis ---------- ... |
Domek w mrocznym klimacie-podoba mi się. Tylko że ta kuchnia nie pasuje do tego klimatu, ale można na to przymknąć oko.
Fane dodatki (mroczne obrazy), które podkreślają charakter. Jak na dom czarownict to: 10/10 |
super :) świetny klimat.
10/10 :P |
No nie za bardzo - 7/10 ;)
|
Świetny domek. Ma swój klimat (faktycznie, mgiełka jest boska).
10/10 ;) |
stworzony fantastyczny klimat
bardzo mi sie podoba 10/10 :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:05. |