![]() |
Odp: Ersatz de luxe- by Giovánni
Xaxaxaxa:D:D
(Co wy macie z tym francuskim i włoskim? Byście dali po rosyjsku:():P Jak ciepluchno,miluchno,słodziuchno:P:P Tylko skoro jest to francuska nazwa, i troche stylem wg mnie przypomina Francję to mógłbyś dać jakiegoś Peugeocika albo Citroena :P Miluchno :D 9.6/10:D |
No Giovanni ,bardzo ciekawy mały elegancki domek dla dwojga zakochanych serc!:D
Wnętrze domku ma miłą i ciepłą atmosferę . Podoba mi się aneks kuchenny.Ładna sypialnia ,jasne wnętrza pomieszczeń i dobrze dopasowane mebelki . Przed domem jest skromnie ,ale można usiąść i odpocząć ! ocena 10/10 :D |
Cytat:
Dżonku. Ja bardzo lubię domki na pokaz. Co prawda, jak napisał haughton, bryła jest za bardzo zbita i sprawia wrażenie koszmarnie ciasnej klitki dla króliczków anorektyków, ale to nic. Dwie rzeczy, które wprawiły mnie w osłupienie, to te koszmarne gary wiszące pod lampą (!) w kuchni, oraz pralka w łazience, która nie specjalnie pasuje do wystroju wnętrza - i nie cierpię tego modelu. Jeszcze małe szczegóły w postaci papieru toaletowego jakoś dziwnie za blisko umywalki a za daleko od kibelka, oraz za duże krzesło w korytarzu na górze. A tak to reszta może być i nie jest źle. Rzeczywiście luksus może to nie jest, ale jakaś namiastka jak najbardziej. :) |
Och :) Dziękuję za takie komentarze. Ale muszę wam powiedzieć, że mam faze i już dzisiaj mój kolejny domek o.O Co prawda był gotowy już wczoraj :D, ale nie chciałem się tak "ćpać" :D Będzie utrzymany (a przynajmniej starałem się by był utrzymany)w stylizacji lat 60 XXwieku. No ale zobaczycie sami :D
I jeszcze raz dziękuję za komentarze! |
Nie podoba mi się ta bryła, jest taka trochę za wąska, ale w środku mi się podoba, oprócz tego, że muszą jeść pod schodami ;)
8/10 |
o, jest ślicznie. :)
to miejsce do siedzenia na zewnątrz jest urocze. szkoda, że tak blisko podjazdu, ale miejsca jest w końcu mało. XD bardzo mi się podoba, że jest tak jasno. tylko w łazience tak się włazi prosto na pralkę. ja to bym ją upchnęła gdzieś w kącie. ;) ale i tak 10/10 |
Cytat:
|
A ja bardzo lubię takie jasne przyjemne domki. Wielki plus za zgrabne i funkcjonalne umeblowanie (oczywiście do gry się chyba nie nadaje do końca ;) - szczególnie nie można korzystać ze stołu w jadalni, ale po drobnych poprawkach...
Za to dobrze prezentuje się na zdjęciach. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:23. |