![]() |
Odp: "Leśniczówka"
Bardzo ładny domek, dobrze zaprezentowany, ogród jest prześliczny.
Wnętrze domu ma dobry klimat, jest naprawdę świetny. Podoba mi się. Nie moge dać nic innego jak 10/10 |
O żesz Ty! Nie dość, że mój ukochany styl, to jeszcze w jakim wykonaniu! Piękny z zewnątrz, cudowne te lasy <3 W środku również bardzo mi się podoba, chociaż wolałabym plazmę :P Ocena: milion/10
Dasz do pobrania? |
Chcę bardzo podziękować za tyle pozytywnych ocen ! :D Cieszę się że wam się podoba .
Irys nie mogę dać do pobrania bo są użyte dodatki z płatnych stron! |
nie, po prostu brak mi słów =.=
10/10 /zabiera szczękę z podłogi/ ;D pozdrawiam |
Super, wspaniały klimat.
10/10 |
no po prostu brak mi słow!
suuuper!!! 100/10:) |
No no...
Co za dom ;) Ale znowu z płatnymi dodatkami 10000/10 Pozdrawiam Twoja wierna Fanka ;D |
Przepiękne! tyle zieleni.... mmm śliczne ;)
|
Super! Utworzyłaś fajny klimat lasu.
Ogólnie nie mam nic do zarzucenia, tylko sypialnia jest taka sobie ;) 9,5/10 |
Na początku dziękuje za dedykacje bardzo miły gest
Bryła W sumie to bardzo zwykła . Ładna elewacja budynku ale bardzo uproszczony kształt bryły Niczym nie przyciągającym wzroku Ogród Wyszedł ci bardzo ładnie . Realistyczny i bardzo urokliwy . Jednak sądzę że powinnaś usunąć większość zbędnego płotu Gdyż wygląda to trochę nie naturalnie Wnętrze Bardzo ładne typowo staroświecka posiadłość z lat 30 ubiegłego wieku Tylko usunąć laptop z sypialni i jest autentyk . Ocena +Ogród +Wnętrze +Staranność Wykonania -Bryła Ocena Liczbowa Bryła - 6/10 Ogród - 9/10 Wnętrze - 9/10 Ogół - 8/10 Twój projekt bardzo mi się spodobał czekam na następne Pozdrawiam Kowalino |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:45. |