![]() |
Odp: Stary młyn wodny by Aya
Woooooooooooooooow :O
Podpisuje się pod poprzednikami :O 10/10:D |
Domek zwykły bez udziwień 1/10 :(
Jak najbardziej 10/10 |
Cytat:
Dziękuje za wszystkie komentarze;) |
Bez oceny opisowej, gdyż po prostu brak mi słów na opisanie tego cuda . . . 10/10. Pozdrawiam! Czekam na kolejne domki Twojego autorstwa.
|
Muszę przyznać że jest śliczny, miły i ma super klimacik;).
Strasznie mi się podoba oooooooo!, takie domki to ja mniam , mniam, :D ocena 10/10- fajnie zrobiony , super chatka-młyn;) |
trochę mi nie pasuje ta zieleń do czerni w kuchni. a poza tym to wszystko dobrze
9/10 ;) |
WOOOOOOOWWW!!!
Bezbłędnie! Bez zbędnego gadania wstawiam 10/10 :) |
Piękny. Ładnie urządzony i jest to cos nowego, czego jeszcze na forum nie było. Podoba mi się klimat tego miejsca. Jak na swój debiut to wprsot znakomicie, zazdroszczę.
Ocena: 10/10 |
Niezły.....
Fajny..... No...... Super! Bardzo fajny młyn.... Tylko mi nie pasuje jedno....... Dlaczego tam są zielone meble?? Moja mama ------>Malarka, która wie jak się najlepiej miesza kolory, wie co do czego pasuje :) ------> skrytykowała by to na kilka sposobów... Ale wie, że człowiek to także dziecko....więc nie martw się...... Tylko to jedno, że ZIELONE MEBLE DO STARYCH, DREWNIANYCH MEBLI NIE PASUJĄ!!! Ale bez tego...... TO SSSUUUUUPPPEEEERRRR SSSSSUUUUUUUUPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRRRR MŁYN!!! JEST COOL COOL COOL COOL COOL COOL!!!! |
Cytat:
Jutro wystawiam kolejny domek mam nadzieję że się spodoba Pozdrawiam;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:06. |