TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   TSP i eSims (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50171)

UsBuzzer 18.04.2009 07:20

Odp: TSP i eSims

Pewnie, że pamiętam :).

Muszę powiedzieć, że mamy lekkie problemy i prace stanęły w miejscu, ale już weekend, można się zabrać ostro do pracy :D.

Bartel 18.04.2009 12:36

Na mojej stronie będzie gra o Vanessie która ma przypominać The Sims w wersji na przeglądarkę... Jeśli chcecie Wasza strona może zostać jednym z partnerów gry, gdyż chcemy aby jakaś strona simowa nim została ;P Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej (tyczy się redakcji strony) to piszcie na maila [email protected] lub na gg: 13895767

fisz 19.04.2009 16:20

Chciałbym poinformować że ponieważ pracy nad nową wersjią jest jeszcze bardzo dużo nie wyrobimy się do końca kwietnia ;< Jednakże żeby strona wciąż nie była zamknięta najprawdopodobniej już dzisiaj wieczorem przywrócimy poprzednią wersje TSP ;)

Krerkus 20.04.2009 16:01

Wiedziałem że tak będzie.W tym tempie to do końca roku się nie wyrobicie... Lepiej się pospieszcie bo nikt nie będzie dłużej czekał.

andriu 21.04.2009 08:01

A kiedy najprawdopodobniej będzie premiera nowej strony ?

fisz 21.04.2009 15:28

na pewno przed premiera ts3 ;] zapewniam.

Krerkus 22.04.2009 17:00

Chciałem zapytać po co przyrwacać starą wersję skoro i tak nie piszecie żadnych newsów? UsBuzzer zrobiłeś największy błąd łącząc TSP z eSims. Nawet jeśli już zrobicie nową wersję (chociaż wątpię że to szybko nastąpi..) to i tak będzie zastój bo na eSims też tak było. Mogliście się połączyć z Happy Sims, ale oni połączyli się z Sim Creative. U nich przynajmniej są zawsze najnowsze wiadomości.Zrobiliście największy błąd łącząc TSP z eSims! Może zyskacie lepszą grafikę (ale przecież TSP miało bardzo dobrą grafikę) ale nic pozatym.

kubuss 23.04.2009 15:20

Szkoda że dopiero 20 %

Ale mozolnie idzie :/

fisz 23.04.2009 16:49

Cytat:

Napisał Krerkus (Post 1005919)
Chciałem zapytać po co przyrwacać starą wersję skoro i tak nie piszecie żadnych newsów? UsBuzzer zrobiłeś największy błąd łącząc TSP z eSims. Nawet jeśli już zrobicie nową wersję (chociaż wątpię że to szybko nastąpi..) to i tak będzie zastój bo na eSims też tak było. Mogliście się połączyć z Happy Sims, ale oni połączyli się z Sim Creative. U nich przynajmniej są zawsze najnowsze wiadomości.Zrobiliście największy błąd łącząc TSP z eSims! Może zyskacie lepszą grafikę (ale przecież TSP miało bardzo dobrą grafikę) ale nic pozatym.

nie rozumiem tylko po co oceniasz cos czego jeszcze nie ma? newsow nie ma bo nie mamy tymczasowo dostepu do systemu newsow. wiec zanim zaczniesz oceniac i mowic jak jest/bedzie, lepiej zainteresuj sie tematem ;]

TrapMuzik 24.04.2009 14:05

A ja mam takie pytanie... Czy TVS wróci? ;]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:23.