![]() |
Odp: Mieszkanie Państwa Barczaków by laia4
Jak dlamnie to tragedia...
Salon- pusto!! Sypialnia i pokój - stanowczo za ciemno!! Łazienka- też za ciemno!! Kuchnia - no szału nie ma ale może być Ocena: 2/10 |
Wypiszę w punktach: :)
1. Nie ma zdjęć bryły, ale na rzucie widzę, że najlepsza to ona nie jest... 2. Strasznie ciemne pomieszczenia... 3. Śmierdzi maxisem na wylot! Ogólnie nie podoba mi się... 4/10 |
Jak by co Szymonie to te Simy nazywają się Barczakowie, a nie Baraczkowie. Następnym razem jak będę robić foty domu, by je wstawić na forum to włączę oświetlenie. Może wtedy bardziej Wam się spodoba :), ale ogólnie to jestem zadowolona z Waszych ocenek. Wielkie dzięki :).
|
Nie podoba mi się za ciemno. Kolory źle podobierane, tak jak i przedmioty niepasujące kolorystycznie do reszty. Ocena: 2/10
kubuss |
Jest ok ;) Według mnie meble w miarę pasują, tylko za ciemno. ocena: 6/10
|
Nie jest zbyt piękny, widziałam gorsze ale w tym się nie popisałaś ...
|
Hallo!!!!!! Jak tu sie wsadza te zdjecia domów????????!
|
Słuchaj! Trochę szkoda, że nie dałaś fotki bryły, ale bez niej ocenę dać mogę. ;)
1. Salon OK 2. Kuchnia z lekka zimna, ale widocznie chciałaś nadać jej taki klimat 3. i 4. Dwie sypialnie są złe ciemne tapety i podłoga zupełnie zasłaniają meble tam nic nie widać!! Ocena: Mogło być lepiej. 6,5/10 pkt. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:06. |