![]() |
Ja nigdy nie dostałam i watpie, że dostanę...
|
Ja też wątpie czy jeszcze dostane jakąs nagrode ale będę jeszcze próbowac
|
Ja mialam duzo nagrod jednak domek mi sie znudzil i sie przeprowadzilam XP
|
ja bym rozbudowała dom ja nie moge zdobyc tych głupich nagród
|
mój simek dostał 2 razy statuetkę za muzykę i raz za aktorstwo :D nie pamiętam jak się one nazywają... ale dziś dostałam coś nowego i to nie w dzielnicy showbiznesu!!!! :lol: przyjechała do mnie Merlina soją limuzyną i fani autobusem - był też reporter i wręczyła mi simderyka!!!! :lol: :lol: to jest chyba ta nagroda od fanów....
|
A ja mam dużo nagród :D Mogę się pochwalić :P Najłatwiej mi się zdobywało SIMMY!...bo to łątwe do zdobycia, nuie? Najutrudniej Nagrode Publiczności, ale tera mam już dwie pełne szafki nagród :D
|
Cytat:
|
Też prawda.Ale wie ktoś jak ja mama zdobyc tę nagrodę świata mody?Bo ja mam wszystkie inne tylko tej nie moge zdobyć!Jak wiecie to możecie powiedzieć?
|
ja nawet nie wiem jak zdobywam nagrody rozdaje autografy bo to dla mnie przyjemnosc. Na atrakcje wchodze na te ktotrre mi sie podobaja czyli reklama nagrywam piosenki teledyski igram filmie i to wszsytko i kazda nagrode dostaje
|
moj sposob na nagrody
jezeli chcecie otrzymac nagrode za aktorstwo to gracie z 5 gwiazdkami na tym takim planie z rerzyserem
jezeli tego manekina czyli za mode to na wybiegu dla modelek trzeba czesto chodzic a jezeli za muzyke to nagrywacie czesto teledyski oczywiscie tez majac 5 gwiazdek wszystko to robimy w dobrym humorze czyli na zielono nastroj musi byc PS: a teraz mi sie przypomiało, widzieliscie jak gwazda umrze to ma taki inny "gwiazdorski" pomnik? :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:05. |