![]() |
Odp: "Novum" by kubuss
Po co komu krzaki w domu :|
Choć przez to ładniej wygląda :) Nie bałbyś się mieszkać na piętrze które nie jest ogrodzone.? (chodzi mi o ten kawałeczek) Ogólnie dom robi dobre wrażenie. 9\10 |
Podoba mi się 9/10
|
bleee znowu modern. Jak ja tego nie lubię. Cały domek zimny, najbardziej przytulna jest sypialnia, trchę ciepłych kolorów. W lazience rzuciły mi się w oczy świeczki nieproporcjonalnie wielkie w stosunku do wanny. Podoba mi się rozwiązanie z blatem przy kuchni i stołkałkami, takie w literę "L"
Dziury w podłodze może lepiej by wyglądały na tarasie? 5/10 |
Projekt bardzo ambicjonalny , a do tego udany . :)
Udowodniłeś , że potrafisz dobrze poradzić sobie z rozmachem bryły i wnętrz . Twoje startery są bardzo poprawne , ale oglądając Twój bieżący projekt muszę przyznać , że szkoda marnować talentu na " małe rzeczy " , po potrafisz dobrze zrealizować większe pomysły . Całość prezentuje się ładnie i bardzo przestrzennie . Wnętrza jak na mój gust są urządzone dość oszczędnie , ale prezentują się bardzo estetycznie co zresztą jest dominującą cechą Twoich wszystkich prezentacji . ;) |
Plus za pomysł , ładnie dobrane kolory , ciekawa bryła, ogólnie to jeden z lepszych twoich projektów , nawet ma swój klimat.
Jedno mi się nie za bardzo spodobało to te kwiaty w podłodze nie pasują. To pomieszczenie na piętrze gabinet jest niebezpieczne. Kuchnia i salonik są ładna ..;) ocena 9/10 |
Dzięki za oceny :*
|
Jak na chłopaka to masz całkiem niezły gust. Chętnie bym zamieszkała w takim nowoczesnym domku. Nie chcę za dużo się rozpisywać. Ocenka 10/10
|
Bardzo ładny dom (jak każdy Twój). Podoba mi się jest elegancje, przestronne pomieszczenia i te jasne kolory. Mimo, że dom jest w raczej w zimnych barwach to wydaje się taki przytulny i ciepły. To lubię.
Ocena: 10/10 |
Szczerze to wolę twoje maxisowe startery niż to, no ale nvm.
Ładny dom z zewnątrz i wewnątrz chociaż brakuje mi trochę 'ciepła' w tym domu. Najbardziej mi się łazienka spodobała. 8,5/10 |
To chyba twój najlepszy projekt, śliczne. Jedynie zastrzeżenia mam do bryły, wydaje się trochę niechlujna (nie wiem czemu) no ale po za tym ładna, w końcu jakaś inna niż twoje stare prace. Wnętrza są trochę zimne jednak to nie ma większego znaczenia :)
9,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:11. |