![]() |
Odp: "Tajemnica rodzinna"
dzięki Teo ;) już umieściłam
|
Jak to było? ; 'Po godzinie przygotowywania się do wyjścia z pokoju' ? :D hahah. Rozwaliło mnie to sformułowanie :)
Jak mówiłam: Czołówka - błagam coś z nią zrób. Muzyka - mogłabyś ją ściszać, bo się tak nagle urywa. Dialogi - Jest w porządku ;] Animacja - Kiedy ten wampir się tak cieszył ; Że ah, jestem fajny, stworzę armię i wgl . Fajnie by było gdyby wykonał jakiś wampirzy gest :) ( polecam opcje animacji) Ogółem podoba mi się, jest lepiej niż było :) Ja bym na miejscu bohaterów zdziwiła się, że wszyscy nagle się budzą... Ale ok. xd :) pozdrawiam |
Fajne. Podoba mi się. A najbardziej te sceny kiedy ta babcia gada z tym wampirem xD fabuła jest nawet ok. Czekam na następny odcinek ;P
pozdrawiam ~Odessa :) |
Cytat:
co do tego zdziwienia, to tylko Patryk wiedział że Patrycja się obudziła, a poza tym nikt o sobie nie wiedział, to tak dla wyjaśnienia ;) |
jesteś najlepsza
moje uwagi są takie że -czasem się zatrzymuje np: sim sie nie rusza bo zatrzymałaś a napisy są -wszystko sie dzieje szybko radze używać odnośników np:dzień puźniej czy co a tak to fajne |
Cytat:
odc 3 http://www.youtube.com/watch?v=nbUcEsI3iv8 |
Hejooo :)
więc, by nie zaczynać od więc...:P Po 1, nie ma muzyki w trakcie akcji, nie wiem czy to zamierzone?? Po 2, odnośnik proszę :P Ogólnie super!! Tak częśto dajesz odcinki, że mam nadzieję, kolejny pokaże się równie szybko :) |
jest tylko cicha nie wiem dlaczego tak na youtube jest u mnie było ok (?). Odcinkin daję jak się wyrabiam ;)
|
Anetko, odcineczek poproszę ^^.
Nie zapominaj o nas Fanko Charmed na równym poziomie ze mną xd |
nie zapominam w tamtym tygodniu miałam trochę popraw a teraz właśnie wróciłam z wycieczki. Kolejny odcinek prawdopodobnie w piątek ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:11. |