![]() |
Odp: Leśno-Wiejski domek
Cytat:
Ale ja Katara, nie powiedziałam, że się nie starasz bo tak nie jest. Widac, że wkładasz w to całe serce, no ale nie wychodzi jeszcze tak dobrze jak prace np. Jina, Tusi, Aniołka, Avonley czy Kubka... Więc, życzę weny Pozdrawiam :D |
Aaa...to oto chodziło
Dobra, bardzo dziękuję za wszystko :) PS: Fajna praca konkursowa....głosuje na ciebie :P |
Yyyy... dziękuję... Mam nadzieję, że będziesz robić więcej domków (trening czyni mistrza ;)) Pozdrawiam gorąco
|
Wybacz, że dopiero teraz piszę, ale mnie olśniło, że mam jeszcze nierozwiązane sprawy :D
Wszystkie błędy i zalety domku wymienili moi poprzednicy, więc ja nie będę dolewał oliwy do ognia i zostawię tak jak jest ;) Jedyne co mogę powiedzieć to stwierdzenie, że domek jest o niebo lepszy od Twojego poprzedniego projektu, dokształciłeś się i już za to należy Ci się podziw od ludu :) |
Ojejku :)
Jaki ładny :) Bardzo sie poprawiłeś, widac, ze posłuchałeś moich ( i nie tylko) rad :D Dam 8/10 :) Na zachętę do tworzenia jeszcze lepszych domków. Jedyne, czego mogę się przyczepić, to niepasujące do siebie detale (chociazby szary pluszak do eleganckiego pomieszczenia). Postaraj się bardziej dobierać kolory i drobiazgi. |
Dziękuję wam wszystkim :)
Ktoś jeszcze oceni ? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:10. |